szombat, május 25, 2024
Home Apple hírek Erre tényleg készülni kell! Leonardo DiCaprio filmje, a Megfojtott virágok az Avatar…

Erre tényleg készülni kell! Leonardo DiCaprio filmje, a Megfojtott virágok az Avatar…

Martin Scorsese Megfojtott virágok című filmjének hivatalos játékideje 3 óra 26 perc, erősítették meg a bennfentesek. Az Apple Original Films-től érkező vadnyugati krimi a Comscore adatai szerint a modern idők egyik leghosszabb hollywoodi filmje.

leonardo dicaprioleonardo dicaprioForrás: Shutterstock/Puzzlepix

Nemrég az Avatar második részéhez, A víz útjához 3 óra 12 percet kellett ülve töltenünk, ám a Scorsese film ezt is túlszárnyalja. Nem meglepő, korábbi Netflixes sikere, Az ír is három és fél órás volt. Ez a játékidő több nagy sikernél hasonlóan alakult, bő háromórás a Titanic, – amelynek szintén Leonardo DiCaprio volt a főszereplője – a Gyűrűk Ura, a Schindler listája és a Keresztapa II. Persze még ezek sem túl hosszúak minden idők egyik leghosszabb filmjéhez képest, ami a hétórás Sátántangó.

AvatarAvatarForrás: Northfoto

Az Apple együttműködik a Paramounttal annak érdekében, hogy Scorsese nagy horderejű filmjét hagyományos módon a mozikban mutathassák be világszerte, majd egy későbbi időpontban elérhetővé válik az Apple TV+-on.

A filmtörténelem három legnagyobb bevételt hozó filmjei is több, mint három órásak. Az első az Avatar (2 óra 41 perc), majd a Bosszúállók: Végjáték (3 óra és 2 perc), illetve az említett Titanic. A film premierjét a jövő hónapban a Cannes-i Filmfesztiválon tartják, majd október közepén mutatják be a mozikban.

A Megfojtott virágok, amelyet Scorsese és Eric Roth forgatókönyvíró David Grann 2017-es bestseller-könyvéből adaptált, középpontjában az 1920-as évek elején Oklahomában elkövetett Osage-féle gyilkosságsorozat FBI-nyomozása áll. A történet “rémuralom” néven vált ismertté, miután olajat fedeztek fel a törzsi földeken és ez rengeteg ártatlan ember életébe került.

Leonardo DiCaprio legutóbb a Netflixes Ne nézz fel! című szatírában mutatta meg zseniális színészi tehetségét, így nem csoda, hogy mindenki várja a különleges alkotást.

Forrás: Deadline
Borítókép forrása: IMDB

leonardo dicaprio Forrás: Shutterstock/Puzzlepix Avatar Avatar Hirdetés helyőrző Hirdetés

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments