csütörtök, május 30, 2024
Home Apple hírek Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Az Ookla Q1 2023-as mobil teljesítményjelentésének egy aspektusa az, hogy az egyes készülékek hogyan viszonyulnak egymáshoz.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Míg tavaly ősszel az iPhone 14 Pro Max volt a király a medián letöltési sebességek tekintetében, addig 2023 első negyedévében már nem ez volt a helyzet. Íme a három okostelefon, amelyik gyorsabb volt.

Az Ookla megosztotta legfrissebb mobil teljesítmény jelentését, amelyben összehasonlította a főbb amerikai szolgáltatókat a le- és feltöltési sebességek, a konzisztencia, a rendelkezésre állás és egyéb jellemzők tekintetében.

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Fotó: PhoneBuff

Ezzel együtt a tanulmány bemutatja, hogy az Egyesült Államok legnépszerűbb okostelefonjai hogyan álltak egymás mellé 2023 első negyedévében a letöltési/feltöltési sebesség és a késleltetés tekintetében.

Míg az iPhone 14 Pro Max a III. negyedévben 147 Mbps letöltési és 17 Mbps feltöltési sebességgel érdemelte ki a sebesség tekintetében a koronát, az Apple zászlóshajója a IV. negyedévben elvesztette ezt a címet. Kiderült, hogy a Samsung és a Google legújabb készülékei idén az első negyedévben is le tudták győzni.

A leggyorsabb okostelefonok letöltési sebesség alapján

Az új Samsung Galaxy S23 Ultra 161,86 Mbps medián letöltési sebességgel érdemelte ki a csúcsot, a második helyen a Galaxy Z Fold4 végzett 143,56-tal, a Google Pixel 7 Pro pedig 132,57 Mbps sebességgel a harmadik helyen landolt.

Az iPhone 14 Pro Max 130,99 Mbps sebességgel a negyedik helyen végzett. Ezekkel a számokkal az S23 Ultra átlagos letöltési sebessége 23%-kal gyorsabb, mint az iPhone 14 Pro Maxé.

A feltöltési sebességek és a késleltetés mind közel voltak egymáshoz, de a Galaxy S23 Ultra 16,19 Mbps sebességgel vezetett a feltöltésnél, a Pixel 7 Pro pedig 50 ms késleltetéssel rendelkezett a legalacsonyabb késleltetéssel.

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

A leggyorsabb okostelefon letöltési sebességek Ookla tanulmánya

Az összképet figyelembe véve az összes iPhone és Samsung készülék letöltési sebességének mediánját tekintve az utóbbi került előnybe 91,57 Mbps mediánsebességgel, szemben az Apple 76,92 Mbps-ával.

Mindkettő emelkedett a negyedik negyedévhez képest, amikor a Samsung 65,94, az Apple pedig 62,49 Mbps-ot ért el. A Samsung a medián feltöltési sebesség és a két millimásodperccel alacsonyabb késleltetés tekintetében is megelőzte az Apple-t.

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

iPhone vs Samsung medián letöltési sebesség

A mobil Ookla-jelentésben további teljesítményeredmények találhatók szolgáltatók szerint. Meg kell várnunk, hogy az Apple visszaszerezze-e a medián letöltési sebesség koronáját az iPhone 15-tel idén ősszel.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments