szerda, november 29, 2023
HomeApple hírekGlucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

Glucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

A Glucomate egy új iPhone-alkalmazás a glükózfigyelési adatok elemzéséhez és a tendenciák észleléséhez.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az ausztráliai Sydneyből származó fejlesztő, Zach Simone egy új iPhone-alkalmazást indított útjára, amely meglehetősen személyes jellegű számára. Zach 1-es típusú cukorbetegséggel él, és az Apple Health támogatásával folyamatos glükózmonitort használ a kezeléséhez.

A kihívást azonban az jelenti, hogy hogyan lehet hasznosítani az összes adatot, ahogyan azok felhalmozódnak. Ezt a kihívást szeretné megoldani Zach a Glucomate nevű új alkalmazásával. A Glucomate egy iOS-alkalmazás, amely beolvassa az adatokat az Apple HealthKit keretrendszeréből, és mindezt letisztult megjelenítéssel teszi.

Glucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

Az alkalmazás segítségével visszaugorhat bizonyos dátumokra, hogy megnézze, mit rögzített aznap, felfedezheti a trendeket, amelyek segítenek jobb döntéseket hozni a glükózkezeléssel kapcsolatban, és még a glükózszinteket is azonosíthatja bizonyos tevékenységek során.

Ha például edz vagy nyomon követi az alvást egy Apple Watch-csal, és folyamatos glükózmonitort használ, a Glucomate segíthet felfedezni a glükózszint viselkedését ezen tevékenységek során. Az adatok megjeleníthetik az átlagokat, a magas/alacsony értékekre vonatkozó információkat, a tartományban töltött időt, valamint a 7, 14, 30 vagy 90 napos leolvasásokon alapuló grafikonokat. Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá az adatok gyors hozzáadását a kézi rögzítéshez. A gyors adatbevitel az iPhone-ról és az Apple Watch-ról is működik.

Glucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

A Glucomate képes az adatokat a legfontosabbak alapján elrendezni, miközben elrejti a kevésbé hasznos adatokat. A felhasználóknak nincs szükségük korábbi vércukorszint-mérésekre ahhoz sem, hogy kipróbálhassák az alkalmazást. A Glucomate tartalmaz egy bemutató üzemmódot, amely mintaadatokat használ, ha látni szeretné, hogyan működik az alkalmazás, mielőtt valóban használná.

Ha úgy dönt, hogy a Glucomate hasznos az Ön számára, az alkalmazás havi és éves előfizetési árakat, valamint előfizetés nélküli egyszeri vásárlást is tartalmaz.

Próbálja ki a Glucomate-ot iPhone-ra az App Store-ból!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Source

Most Popular

Recent Comments