szerda, február 1, 2023
Home Iphone Kiderült, hogy mikor jöhet az Apple 5G-s, olcsóbb iPhone-ja

Kiderült, hogy mikor jöhet az Apple 5G-s, olcsóbb iPhone-ja

Március 8-án lesz állítólag az Apple következő rendezvénye, amin debütál a régóta emlegetett, 5G-képes iPhone SE.

A Bloombergnek jól értesült emberek arról beszéltek a napokban, hogy az Apple március 8-án (vagy ahhoz közel) tartja majd meg a következő rendezvényét. Ezen több hardvert is bemutat állítólag: frissített iPad Air tabletet és új Mac minit, a legnagyobb durranás azonban az 5G-képes iPhone SE lehet. Ezen felül befuthat még az iOS 15.4 is, ami lehetővé tenné a Face ID használatát maszkviselés közben, de óra nélkül.

iPhone SE (2020)Forrás: pcmag

A frissített iPhone SE állítólag pontosan ugyanúgy néz majd ki, mint az iPhone SE (2020), de frissített kamerákat, új chipet és 5G-támogatást kap majd. Ez szintén igaz lesz az új iPad Airre. A Mac mini pedig új Apple processzorokkal válik majd elérhetővé.

A források szerint bár a bemutató tervezett dátuma közel van, az Apple még elhalaszthatja, gyártással kapcsolatos fennakadások miatt. Azt ugyanakkor szinte biztosra veszik a szakértők, hogy egy előre rögzített felvételt streamelnek majd, nem élő rendezvényről lesz szó.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments