csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén - Liner.hu

Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén – Liner.hu

Egyre több felhasználó számolt be arról a furcsa jelenségről, mely során készülékeik képernyője egyszerűen rózsaszínűvé változott.

Az Apple Discussions Forums és Reddit platformokon az iPhone 13 sorozat tavaly októberi megjelenése óta számos alkalommal jelentették a problémát, ami gyakorlatilag bármelyik újgenerációs Apple okostelefonon felbukkanhat.

Fontos jellemzője a hibának, hogy csakis iPhone 13 modelleken detektálható, így a régebbi típusú készülékek júzereinek szerencsére nem kell aggódniuk egy esetleges befagyás miatt.

Az egyik fórumozó arról számolt be, hogy akkor jelentkezett nála a bug, amikor a GPS éppen pontatlan helyadatokat tett közzé, ezt követően a telefon kijelzője rózsaszínű lett, és nem tudta kikapcsolni, míg egy másik felhasználó azt mondta, hogy az akkumulátor furcsán viselkedett, miközben a mobil folyton restartolta magát, végül pedig már nem volt képes újraindulni.

Néhányan hivatalos szervizekben kicseréltették telefonjaikat, másoknak az Apple azzal a válasszal utasította el a meghibásodott készülékek visszavételét, hogy nem észleltek hardveres gondokat, ezért azt javasolták, várjanak a szoftveres javításig.

Fotó: Apple Discussions Forums

Egyelőre úgy tűnik, Kínában a leggyakoribb a probléma, ezért a cupertinói techóriás azt tanácsolta ügyfeleinek, készítsenek biztonsági mentést, majd frissítsenek az iOS operációs rendszer legújabb verziójára.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments