péntek, szeptember 30, 2022
Home Iphone Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén - Liner.hu

Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén – Liner.hu

Egyre több felhasználó számolt be arról a furcsa jelenségről, mely során készülékeik képernyője egyszerűen rózsaszínűvé változott.

Az Apple Discussions Forums és Reddit platformokon az iPhone 13 sorozat tavaly októberi megjelenése óta számos alkalommal jelentették a problémát, ami gyakorlatilag bármelyik újgenerációs Apple okostelefonon felbukkanhat.

Fontos jellemzője a hibának, hogy csakis iPhone 13 modelleken detektálható, így a régebbi típusú készülékek júzereinek szerencsére nem kell aggódniuk egy esetleges befagyás miatt.

Az egyik fórumozó arról számolt be, hogy akkor jelentkezett nála a bug, amikor a GPS éppen pontatlan helyadatokat tett közzé, ezt követően a telefon kijelzője rózsaszínű lett, és nem tudta kikapcsolni, míg egy másik felhasználó azt mondta, hogy az akkumulátor furcsán viselkedett, miközben a mobil folyton restartolta magát, végül pedig már nem volt képes újraindulni.

Néhányan hivatalos szervizekben kicseréltették telefonjaikat, másoknak az Apple azzal a válasszal utasította el a meghibásodott készülékek visszavételét, hogy nem észleltek hardveres gondokat, ezért azt javasolták, várjanak a szoftveres javításig.

Fotó: Apple Discussions Forums

Egyelőre úgy tűnik, Kínában a leggyakoribb a probléma, ezért a cupertinói techóriás azt tanácsolta ügyfeleinek, készítsenek biztonsági mentést, majd frissítsenek az iOS operációs rendszer legújabb verziójára.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments