kedd, október 4, 2022
Home Iphone Március elején érkezhet az új olcsó iPhone - Napi.hu

Március elején érkezhet az új olcsó iPhone – Napi.hu

Az Apple március 8 magasságában mutathatja be új olcsó iPhone-ját és egy frissített iPad-et – írja a Bloomberg, amely szerint rekord magas bevétellel számolhat a cég.

A techcég olyan remek negyedévet tudhat maga mögött, ami még a Wall Street előrejelzéseit is túlszárnyalta. Ezek szerint az ellátási láncban fennálló problémák nem ártottak az eladásoknak.

Kapcsolódó

A márciusi nagy dobás a harmadik generációs SE lesz. Ezzel a névvel az Apple eddig a régebbi készülekházakba szerelt, de erős processzorral érkező telefonokat illette.

Az első SE az iPhone 6s belsejét kapta az 5s házában. A második egy 13. generációs processzorral szerelt iPhone 8 volt, a most érkező eszköz pedig a pletykák szerint szintén ezt a formát kapja. Nagy dobás lesz az 5G-támogatás. (Korábban szó volt arról, hogy esetleg úgy néz majd ki mint a 2018-ban bemutatott XR).

Az uj iPad várhatően az Air frissítése lesz gyorsabb processzorral és 5G-vel. Az cég egy új Macet is tervez saját chipekkel – írja a portál a cég ügyeit ismerő forrásokra hivatkozva.

Az új készülékek bejelentése mellett a vállalat március első felében tervezi az iOS 15.4 kiadását is. Ezzel már maszkban is fel lehet majd oldani az újabb – iPhone 12 és utáni – készülékeket.

Az év további részében – ahogy az lenni szokott – nyáron jelentik majd be az iOS 16 részleteit, ősszel pedig érkezik az iPhone 14. Frissítést kaphat a Watch is.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments