szombat, július 20, 2024
Home Iphone Március elején érkezhet az új olcsó iPhone - Napi.hu

Március elején érkezhet az új olcsó iPhone – Napi.hu

Az Apple március 8 magasságában mutathatja be új olcsó iPhone-ját és egy frissített iPad-et – írja a Bloomberg, amely szerint rekord magas bevétellel számolhat a cég.

A techcég olyan remek negyedévet tudhat maga mögött, ami még a Wall Street előrejelzéseit is túlszárnyalta. Ezek szerint az ellátási láncban fennálló problémák nem ártottak az eladásoknak.

Kapcsolódó

A márciusi nagy dobás a harmadik generációs SE lesz. Ezzel a névvel az Apple eddig a régebbi készülekházakba szerelt, de erős processzorral érkező telefonokat illette.

Az első SE az iPhone 6s belsejét kapta az 5s házában. A második egy 13. generációs processzorral szerelt iPhone 8 volt, a most érkező eszköz pedig a pletykák szerint szintén ezt a formát kapja. Nagy dobás lesz az 5G-támogatás. (Korábban szó volt arról, hogy esetleg úgy néz majd ki mint a 2018-ban bemutatott XR).

Az uj iPad várhatően az Air frissítése lesz gyorsabb processzorral és 5G-vel. Az cég egy új Macet is tervez saját chipekkel – írja a portál a cég ügyeit ismerő forrásokra hivatkozva.

Az új készülékek bejelentése mellett a vállalat március első felében tervezi az iOS 15.4 kiadását is. Ezzel már maszkban is fel lehet majd oldani az újabb – iPhone 12 és utáni – készülékeket.

Az év további részében – ahogy az lenni szokott – nyáron jelentik majd be az iOS 16 részleteit, ősszel pedig érkezik az iPhone 14. Frissítést kaphat a Watch is.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments