csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Március elején érkezhet az új olcsó iPhone - Napi.hu

Március elején érkezhet az új olcsó iPhone – Napi.hu

Az Apple március 8 magasságában mutathatja be új olcsó iPhone-ját és egy frissített iPad-et – írja a Bloomberg, amely szerint rekord magas bevétellel számolhat a cég.

A techcég olyan remek negyedévet tudhat maga mögött, ami még a Wall Street előrejelzéseit is túlszárnyalta. Ezek szerint az ellátási láncban fennálló problémák nem ártottak az eladásoknak.

Kapcsolódó

A márciusi nagy dobás a harmadik generációs SE lesz. Ezzel a névvel az Apple eddig a régebbi készülekházakba szerelt, de erős processzorral érkező telefonokat illette.

Az első SE az iPhone 6s belsejét kapta az 5s házában. A második egy 13. generációs processzorral szerelt iPhone 8 volt, a most érkező eszköz pedig a pletykák szerint szintén ezt a formát kapja. Nagy dobás lesz az 5G-támogatás. (Korábban szó volt arról, hogy esetleg úgy néz majd ki mint a 2018-ban bemutatott XR).

Az uj iPad várhatően az Air frissítése lesz gyorsabb processzorral és 5G-vel. Az cég egy új Macet is tervez saját chipekkel – írja a portál a cég ügyeit ismerő forrásokra hivatkozva.

Az új készülékek bejelentése mellett a vállalat március első felében tervezi az iOS 15.4 kiadását is. Ezzel már maszkban is fel lehet majd oldani az újabb – iPhone 12 és utáni – készülékeket.

Az év további részében – ahogy az lenni szokott – nyáron jelentik majd be az iOS 16 részleteit, ősszel pedig érkezik az iPhone 14. Frissítést kaphat a Watch is.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments