szerda, február 1, 2023
Home Iphone Új részletek derültek ki a harmadik generációs iPhone SE-ről

Új részletek derültek ki a harmadik generációs iPhone SE-ről

Az Apple már tavasszal bemutathatja a vadonatúj iPhone-t.

A várakozások szerint valamikor idén tavasszal, jó eséllyel már márciusban sor kerülhet az Apple következő eseményére, ahol reflektorfénybe kerülhet az ötödik generációs iPad Air, és a harmadik generációs iPhone SE is. Mindkettő kapcsán olvashattunk már ezt-azt korábban, szerencsére most újabb állítólagos részletekről tudunk beszámolni.

A japán Mac Otakara blog kínai forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy iPhone SE 3 az elődjéhez, vagyis a második generációs SE modellhez hasonló dizájnt kaphat.

A mobil elvileg képes lesz a Qi vezeték nélküli töltésre, viszont a MagSafe-et már nem fogja támogatni. Persze a nagy attrakció az 5G és az A15 Bionic chip lesz ebben a készülékben, ami talán kárpótolja majd a MagSafe hiánya miatt bánkódókat.

Nyilván az ilyen jellegű értesüléseket óvatosan kell kezelni, de remélhetőleg már tényleg nem kell sokat várni az Apple hivatalos bulijára, amire a legújabb szóbeszéd szerint márciusban kerülhet sor.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments