szerda, december 6, 2023
HomeApple hírekMilyen ruhához illik fém okosóraszíj?

Milyen ruhához illik fém okosóraszíj?

Milyen ruhához illik fém okosóraszíj?

Szerző: Fizetett hirdetés | info@dehir.hu Közzétéve: 2022.12.22. 11:37 | Frissítve: 2022.12.22. 11:46

Cikkünkből ez is kiderül. Lássuk, mit kell tudni az okoskarkötőkről és okosórákról! (x)

Szinte már az összes nagy mobiltelefon és műszaki sportszergyártó rendelkezik legalább az alapvető fitneszfunkciókat felvonultató okoskarkötővel vagy a még többet tudó okosórával. Lássuk, mit kell róluk tudni!

Okosóra: szabd igényedre!

Az almás okoseszközök kedvelői számára evidens, hogy okosórában is ugyanazt a gyártót választják, egyrészt a kompatibilitás miatt, másrészt elégedettségük okán. Ha Te is közéjük tartozol, és az Apple eszközeit preferálod, akkor érdemes szétnézned a HelloCase oldalán az Apple watch szíjak között, mert itt a szilikonszíjak mellett fém-, bőr- és szövetszíjakat is találsz okosórád viseléséhez.

E termékek közül kitűnik a milánói acélszíj, amely az egyik legelegánsabb választás mind nőknek, mind férfiaknak. Különböző színben és méretben is kapható, így az okosóra mindig igazodhat az adott ruhaszetthez.

Az iPhone okosórák nagy előnye, hogy méretre minden verzió megfelelő darabja – női és férfi méret -, visszamenőleg is megegyezik, így amennyiben szíjat keresel hozzá, a teljes választékból teheted. 

A szíj cseréje egyszerű, úgyhogy akár naponta többször is válthatsz. Választhatsz divatos, színes és vízálló változatot, vagy jó szellőzést biztosító perforált sport-, esetleg szövetszíjat, csillogó, igazi csajos fémszíjat, de az elegáns szettekhez illő, különböző színű milánói acél vagy mágneses bőrszíjat is. A lényeg, hogy az okosóra szíja színben és anyagban harmonizáljon a ruháddal.

Okosóra vs. okoskarkötő

Érdemes azt is tisztázni, hogy mi a különbség az okoskarkötők és az okosórák között. A világszerte népszerű Apple Watch termékek mindkét típus kritériumait teljesítik, igazi mindentudó szupersztárok, amelyek az életed minden eseményére elkísérhetnek, veled lehetnek éjjel-nappal a képességeiknek és a cserélhető szíjaknak köszönhetően.

Nemcsak a sportemberek kedvelik ezeket az eszközöket, hiszen a kulcsfontosságú rendeltetésükön túl számos más, akár komoly előnyökkel is szolgáló funkcióval rendelkeznek ezek a termékek. Egyes modellek úgy használhatóak, mint egy okostelefon, vagyis kommunikációra, helymeghatározásra, navigációra, elektronikus fizetésre is képesek.

Az okoskarkötőket olyan egészségügyi és fitneszfunkciókkal látják el, mint pulzus- és vérnyomásmérés, lépésszámlálás, tachiméter, alvásmonitorozás, kalóriafogyasztás-mérés, cikluskövetés.

Ezzel szemben az okosórák ugyanezeket tudják és még többet is, úgy képzelheted el ezeket az eszközöket, mint az okostelefonok kiterjesztéseit, mert lehetővé teszik hívások indítását és fogadását, szöveges üzenetek és e-mailek küldését, a közösségi média böngészését és még sok egyebet.

SIM-kártyával működnek, igazi telefonok a csuklódon. A legfejlettebb modellek akár önmagukban, a telefon nélkül is működnek, így akár azok helyettesítői is lehetnek a fejlett funkcióknak köszönhetően. 

Okosóra, ami más

Ha szeretnél okosórát, te is választhatsz Apple Watch-ot, ha arra kerül a sor. Ezek a szuper kis kütyük már a 8. verziónál járnak, és a legfejlettebb SE és Ultra modellek minden igényt kielégítenek.

Az automata, érzékelésen alapuló segélyhívó funkció a legújabb vívmányuk, de emellett is számtalan dolgot tudnak az egészségügyi és az alapvető kommunikációs funkciókon túl.

A Face Time-on segítségével walkie-talkie-ként használhatóak, diktafonként is működnek, az AirPods-on keresztül a zenehallgatás szabályozásában is részt vesznek, térképes navigációra, elektronikus fizetésre is alkalmasak, vízállóak, továbbá irányíthatók velük más Apple-eszközök is.

Source

Most Popular

Recent Comments