szerda, június 19, 2024
Home Iphone Most már tényleg jöhet az always-on megjelenítés iPhone-okra

Most már tényleg jöhet az always-on megjelenítés iPhone-okra

A legfrissebb értesülések szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max variánsokon érkezik almás mobilokra a folyamatosan aktív képernyő, amiről tavaly már több pletyka is felreppent az iPhone 13 kapcsán.

A tavaly megjelent iPhone 13 Pro és Pro Max modellek kapcsán sokan várták, hogy a készülékek megkapják az egyes androidos mobilokon egy ideje már használt „always-on”, vagyis folyamatosan bekapcsolt kijelzőt, ám a pletykák végül hamisnak bizonyultak – egyelőre csak a cupertinói cég okosóráján működik a technológia.

Érdekelnek a modern CI/CD alapjai?

Június 15-én induló, 8 alkalmas online képzésünk a modern CI/CD pipeline építésébe ad bevezetést. Bemutatásra kerülő technológiák: GitLab, Helm, Kustomize, Flux, ArgoCD, ServiceMesh, Flagger.

Érdekelnek a modern CI/CD alapjai? Június 15-én induló, 8 alkalmas online képzésünk a modern CI/CD pipeline építésébe ad bevezetést. Bemutatásra kerülő technológiák: GitLab, Helm, Kustomize, Flux, ArgoCD, ServiceMesh, Flagger.

A Bloomberg jól értesült elemzője, Mark Gurman szerint idén már tényleg megérkezik a belengetett újítás az iOS 16 farvizén, méghozzá az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékeken, ami lehetővé teszi majd, hogy zárolt eszközökön is mindig láthatóak legyenek egyes információk. Az eddigi szivárgások alapján az always-on mód hasonlóan fog működni, mint az ötödik generációs Apple Watch órákon, de az nem tisztázott, hogy ugyanazt az alacsonyfogyasztású LTPO kijelzőt használják-e majd a cupertinóiak.

Az always-on megjelenítést számos androidos eszköz támogatja már évek óta, egyes Samsung modelleken például mindig látható az idő, az akkumulátor töltöttségi szintje és egyes widgetek. Gurman várakozásai szerint az iOS 16 hasonló funkciókat fog lehetővé tenni, amiket az androidos mobilokon látni, köztük „widgetszerű” lehetőségeket kínáló háttereket is. A két említett csúcsmodell ezen felül a szériában az új A16 chipet kaphatja meg, mint privilégiumot a család többi tagjával szemben.

Via The Verge.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments