vasárnap, február 5, 2023
Home Iphone Most már tényleg jöhet az always-on megjelenítés iPhone-okra

Most már tényleg jöhet az always-on megjelenítés iPhone-okra

A legfrissebb értesülések szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max variánsokon érkezik almás mobilokra a folyamatosan aktív képernyő, amiről tavaly már több pletyka is felreppent az iPhone 13 kapcsán.

A tavaly megjelent iPhone 13 Pro és Pro Max modellek kapcsán sokan várták, hogy a készülékek megkapják az egyes androidos mobilokon egy ideje már használt “always-on”, vagyis folyamatosan bekapcsolt kijelzőt, ám a pletykák végül hamisnak bizonyultak – egyelőre csak a cupertinói cég okosóráján működik a technológia.

Érdekelnek a modern CI/CD alapjai?

Június 15-én induló, 8 alkalmas online képzésünk a modern CI/CD pipeline építésébe ad bevezetést. Bemutatásra kerülő technológiák: GitLab, Helm, Kustomize, Flux, ArgoCD, ServiceMesh, Flagger.

Érdekelnek a modern CI/CD alapjai? Június 15-én induló, 8 alkalmas online képzésünk a modern CI/CD pipeline építésébe ad bevezetést. Bemutatásra kerülő technológiák: GitLab, Helm, Kustomize, Flux, ArgoCD, ServiceMesh, Flagger.

A Bloomberg jól értesült elemzője, Mark Gurman szerint idén már tényleg megérkezik a belengetett újítás az iOS 16 farvizén, méghozzá az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékeken, ami lehetővé teszi majd, hogy zárolt eszközökön is mindig láthatóak legyenek egyes információk. Az eddigi szivárgások alapján az always-on mód hasonlóan fog működni, mint az ötödik generációs Apple Watch órákon, de az nem tisztázott, hogy ugyanazt az alacsonyfogyasztású LTPO kijelzőt használják-e majd a cupertinóiak.

Az always-on megjelenítést számos androidos eszköz támogatja már évek óta, egyes Samsung modelleken például mindig látható az idő, az akkumulátor töltöttségi szintje és egyes widgetek. Gurman várakozásai szerint az iOS 16 hasonló funkciókat fog lehetővé tenni, amiket az androidos mobilokon látni, köztük „widgetszerű” lehetőségeket kínáló háttereket is. A két említett csúcsmodell ezen felül a szériában az új A16 chipet kaphatja meg, mint privilégiumot a család többi tagjával szemben.

Via The Verge.

Most Popular

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Mire jó egy okosotthon és hogyan alakítsuk ki a rendszert a lakásunkban?

Az okosotthon már közel sem az a futurisztikus koncepció, ami pár évtizede még csak a távoli jövő különlegességének ígérkezett, hanem bárki által elérhető, hétköznapi...

Recent Comments