szerda, február 1, 2023
Home Iphone Muszáj lesz frissíteni az Apple iPhone-okat

Muszáj lesz frissíteni az Apple iPhone-okat

Az iOS 14-re többé nem jár biztonsági javítás, az ajánlat csak átmeneti volt az Apple részéről: muszáj iOS 15-re frissíteni. 

Az Apple kifogyott az iOS 14 biztonsági javításaiból, több ilyen csomag nem lesz. A cég megerősítette, hogy csak átmeneti volt az előző mobil operációs rendszer biztonsági frissítése, erre addig volt alkalom, amíg az újabb iOS 15 kezdeti hibáit orvosolták.

Aki tehát naprakész, biztonságos rendszert szeretne használni az Apple iPhone mobilján, az kénytelen lesz mindenképp iOS 15-re frissíteni. Ezzel persze a platform töredezettségét is mérsékli az Apple, na és egyébként is közeledik már az iOS 16. Az újabb rendszer a júniusi WWDC-n debütálhat, és ősszel jelenhet meg a végleges kiadása, tehát rosszul nézne ki, ha sokan iOS 14-en maradnak addigra.

Az iOS 15-re való frissítés haladékát azért adta egyébként az Apple, mert az aktuális rendszerben elég sok volt a kezdeti hiba, aki pedig nem volt hajlandó frissíteni, az iOS 14-en is biztonságban maradt a külön frissítésekkel. Ennek azonban vége, az iOS 14.8.1 után több frissítés nem lesz, muszáj lesz átállni az iOS 15.2.1-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: CNN, Hothardware

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments