szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Nyugdíjba vonult a 21,5 hüvelykes Apple iMac

Nyugdíjba vonult a 21,5 hüvelykes Apple iMac

Csendben eltűnt az Apple webhelyéről az asztali számítógép utolsó konfigurációja is.

Újabb elavult termékének forgalmazását szüntette meg nagy csendben az Apple, pénteken világszerte eltüntette a 21,5 hüvelykes kijelzőjű iMacet a webhelyéről. Az asztali számítógépet már jó ideje nem az átlagos fogyasztóknak próbálta eladni, fél éve egyetlen konfigurációt kínált belőle, miután főként oktatási intézmények a rossz ár-érték aránya ellenére is vásárolgatták még.

A kép csak illusztrációForrás: Hitesh Choudhary / Pixabay

A kérdéses konfiguráció az USA-ban 1099 dollárba, hazánkban pedig bruttó 449 990 forintba került. A nem kevés pénzért cserébe Full HD felbontású megjelenítő, hetedik generációs és kétmagos Intel Core i5 processzor, 8 GB memória, továbbá 256 GB SSD járt.

A mostani lépéssel a legolcsóbb iMac az idén áprilisban bejelentett, már Apple M1 rendszerlapkás alapmodell lett. Az 539 990 forintért árusított termékben 24 hüvelykes és 4480×2520 pixeles Retina megjelenítő, 8 GB memória, továbbá 256 GB SSD található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments