hétfő, január 17, 2022
Home Iphone Őrület! Már iPhone-on is Halózhatsz, Forzázhatsz - hála az Xbox Cloud Gaming...

Őrület! Már iPhone-on is Halózhatsz, Forzázhatsz – hála az Xbox Cloud Gaming rendszernek!

Miután tavaly szeptemberben elindult az androidos eszközökön, a Microsoft végre egy teljesen új platformon szabadította fel az Xbox Cloud Gaming teljes erejét.

A progresszív webes alkalmazásként (PWA) megjelent Xbox Cloud Gaming mostantól az Apple-eszközök minden ízében elérhető a játékosok számára, és csak egy Bluetooth (vagy Wifi) vezérlőre és egy állandó internetkapcsolatra van szükségük – írja a theGeek.

Az Xbox Cloud Gamingbe iPhone-on és iOS-en belevetni vágyó játékosoknak először egy Game Pass Ultimate tagságra lesz szükségük ahhoz, hogy kihasználhassák az újonnan bevezetett szoftvercsomag előnyeit. Ha még nem vagy tag, a Microsoft még mindig 1 dollárért kínálja a Game Pass Ultimate első három hónapját.

“Az általános élményt is jelentősen javítjuk: Az Xbox Cloud Gaminget mostantól egyedi Xbox Series X hardverek hajtják. A Microsoft adatközpontjait világszerte a leggyorsabb, legerősebb Xbox-hardverrel frissítettük, hogy gyorsabb betöltési időket, jobb képkockasebességet és a játék új generációjának élményét nyújtsuk. Annak érdekében, hogy a lehető legkisebb késleltetésű, legjobb minőségű élményt biztosítsuk a legszélesebb eszközkészleten, 1080p felbontásban és akár 60fps sebességgel fogunk streamelni.”

– állítja még a Microsoft egy sajtóközleményben.

A legmeglepőbb talán az a bejelentés volt, hogy a Microsoft erősebb hardverrel fejleszti a felhőalapú játékszolgáltatás gerincét, amiről először a hónap elején mutattak ízelítőt. Várhatóan számos olyan cím, amellyel szívesen játszanál, 120FPS-sel és grafikai lehetőségekkel büszkélkedhet, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a játékosoknak a korábban kizárólag az Xbox Series X hardverhez tartozó funkciókhoz.

[embedded content]

Apple iPhone és iOS készülékek mellett Windows 10-re is érkezik az xCloud: ezen a weboldalon bejelentkezhetünk Windows 10-en, és már a böngészőnkből is futtathatjuk a felhőből a gépünkre leküldött játékokat. Ennek bétatesztje áprilisban kezdődött el, úgyhogy a redmondiak negyed évet sem töltöttek el ebben a fázisban, ugyanis minden támogatott országban (így hazánkban is) megy teljes erővel az Xbox Cloud Gaming. A Google Chrome, a Microsoft Edge, illetve a Safari böngészőkön is futtatható az xCloud, szóval lényegében Chromium-alapú browser kell a hozzáféréshez.

(theGeek

Borítókép: Xbox Cloud Gaming szolgáltatás/Microsoft

Most Popular

Ismét perlik az Apple-t, ezúttal egy töltési probléma miatt

Talán nem túlzunk azzal a kijelentéssel, hogy a tech iparból a legtöbbször az Apple-lel kapcsolatban kapja fel a sajtó, ha közük van valamilyen bírósági...

Az iPad Air is frissül az új iPhone SE mellett

Mindenki úgy kalkulál, hogy az Apple a tavasszal esedékes bemutatóján a friss iPhone SE-t fogja fókuszba helyezni. Ezzel kapcsolatban azt várja a szakma, hogy...

Átalakul a céges laptopok piaca: egyre több a MacBook az irodákban

A cikk megjelenését az iSTYLE támogatta. Amikor egy vállalat informatikai beruházást hajt végre, több szempontot is mérlegelnie kell, például az alkalmazottak és a...

Borsos áron jöhet az Apple kevert valóságos kütyüje | 24.hu

Egy ideje már lehet róla hallani, hogy az Apple headsetet fejleszt, ami a cég első kevertvalóság-eszköze lesz. A belsős forrásokkal ellátott Mark Gurman, a...

Recent Comments