csütörtök, július 18, 2024
Home Apple hírek Rihanna a Halftime Show-n jelentette be, hogy ismét terhes

Rihanna a Halftime Show-n jelentette be, hogy ismét terhes

Rihanna jött, és mindent megmutatott: hogy még mindig van helye a színpadon, és hogy egyébként ismét várandós. 

A 2023-as Halftime Show-nál szebb élményt egy Rihanna rajongó sem kívánhatott volna. Hat éve után ismét színpadra állt az énekesnő, és egy kisebb meglepetést is tartogatott a fellépésre.

Rihanna megmutatta, hogy még mindig az elsők között van a popiparban

Rihanna számára ez egy igazi visszatérés volt, nem csupán egy koncert, ugyanis hosszú évekig új dalt nem adott ki, de színpadra sem lépett. Éppen ezért nagy volt a kérdés, mire képes még, és hogyan fogadják majd a rajongók. Vajon őrület lesz úrrá az embereken, vagy csak az derül ki, hogy a szünetnek tovább kellene tartania? 

A 2023-as Super Bowl fellépése azonban élete egyik legfantasztikusabb fellépése volt, amelyet az egész világ tátott szájjal figyelt. A show egyéként az elmúlt években sok kritikát kapott, a Pepsi nem éppen erre fektette a hangsúlyt a rendezvényen, ám az új szponzor, az Apple Music nagyon úgy tűnik, hogy többet szán rá, ugyanis az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb műsorát láthatták a nézők. 

A Halftime Showban mutatta meg: második gyermekét várja

A legnagyobb meglepetést azonban nem az adta, hogy Rihanna még mindig mennyire jó formában van, és hogy a dalai tényleg megunhatatlanok: a Halftime Showban mutatta meg, hogy ismét várandós. 

2022 májusában  született meg  első gyermeke A$AP Rocky rappertől, ám ez az időszak rettenetesen nehéz volt számára, ugyanis felröppentek hírek arról, hogy a férfi megcsalta, majd gyilkossági ügybe keveredett. 

Rihanna többször is megsimogatta hasát a produkció közben, gömbölyödő hasát pedig erősen kihangsúlyozta a látványos piros szett, amit viselt. A műsor után Rihanna menedzsmentje is megerősítette, hogy Rihanna ismét gyermeket vár. 

via

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments