csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro

Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro

Ha eddig vártál a cserével, lehet, hogy érdemes lesz kibekkelni az őszi bemutatóig.

Habár az iPhone 14-széria bemutatójára leghamararabb csak szeptemberben kerülhet sor, már 2020 ősze óta szállingóznak a készülékek újdonságait pedzegető jelentések, így a legfrissebb pletykák némi túlzással akár késeinek is mondhatók.

Az elmúlt napokban két füles is napvilágot látott, melyek alapján az iPhone 14 és a 14 Pro nagyobb előrelépést hozhatnak az elődeikhez képest, mint a tavaly szeptemberben leleplezett iPhone 13-család.

Kezdjük azzal, hogy az Alvin (Sondesix) néven ismert szivárogtató szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max már 8 GB RAM-mal érkezhet. A Pro-szériában jelenleg 6GB memória lapul, s utoljára 2020-ban léptünk szintet az iPhone 12 Prókkal, melyek 4 GB-ról emelték a határt.

Az alapmodellekben viszont továbbra is 4GB RAM-ot találunk, vagyis ha az iPhone 14 Pro tényleg 8GB-ra ugrik, elképzelhető, hogy az olcsóbb iPhone 14 már 6GB-tal támad majd.

A másik pletyka forrása az elemző Jeff Pu, aki szerint az idén már az alapmodellek is megkapják a Pro-szériában használt, 120 Hz-es ProMotion kijelzőt, ő viszont az összes modellbe 6GB memóriát jósol. Pu kapcsán ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy nem tartozik a legpontosabb szivárogtatók közé.

A jelentések ellentmondásossága rávilágít, hogy ezen a ponton még mennyire nem érdemes megbízni az iPhone 14-pletykákban, de ha másra nem, arra jók, hogy kijelöljenek egy irányt az új telefonokkal kapcsolatos várakozásoknak.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments