kedd, október 4, 2022
Home Iphone Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro

Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro

Ha eddig vártál a cserével, lehet, hogy érdemes lesz kibekkelni az őszi bemutatóig.

Habár az iPhone 14-széria bemutatójára leghamararabb csak szeptemberben kerülhet sor, már 2020 ősze óta szállingóznak a készülékek újdonságait pedzegető jelentések, így a legfrissebb pletykák némi túlzással akár késeinek is mondhatók.

Az elmúlt napokban két füles is napvilágot látott, melyek alapján az iPhone 14 és a 14 Pro nagyobb előrelépést hozhatnak az elődeikhez képest, mint a tavaly szeptemberben leleplezett iPhone 13-család.

Kezdjük azzal, hogy az Alvin (Sondesix) néven ismert szivárogtató szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max már 8 GB RAM-mal érkezhet. A Pro-szériában jelenleg 6GB memória lapul, s utoljára 2020-ban léptünk szintet az iPhone 12 Prókkal, melyek 4 GB-ról emelték a határt.

Az alapmodellekben viszont továbbra is 4GB RAM-ot találunk, vagyis ha az iPhone 14 Pro tényleg 8GB-ra ugrik, elképzelhető, hogy az olcsóbb iPhone 14 már 6GB-tal támad majd.

A másik pletyka forrása az elemző Jeff Pu, aki szerint az idén már az alapmodellek is megkapják a Pro-szériában használt, 120 Hz-es ProMotion kijelzőt, ő viszont az összes modellbe 6GB memóriát jósol. Pu kapcsán ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy nem tartozik a legpontosabb szivárogtatók közé.

A jelentések ellentmondásossága rávilágít, hogy ezen a ponton még mennyire nem érdemes megbízni az iPhone 14-pletykákban, de ha másra nem, arra jók, hogy kijelöljenek egy irányt az új telefonokkal kapcsolatos várakozásoknak.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments