szerda, február 1, 2023
Home Iphone Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro

Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro

Ha eddig vártál a cserével, lehet, hogy érdemes lesz kibekkelni az őszi bemutatóig.

Habár az iPhone 14-széria bemutatójára leghamararabb csak szeptemberben kerülhet sor, már 2020 ősze óta szállingóznak a készülékek újdonságait pedzegető jelentések, így a legfrissebb pletykák némi túlzással akár késeinek is mondhatók.

Az elmúlt napokban két füles is napvilágot látott, melyek alapján az iPhone 14 és a 14 Pro nagyobb előrelépést hozhatnak az elődeikhez képest, mint a tavaly szeptemberben leleplezett iPhone 13-család.

Kezdjük azzal, hogy az Alvin (Sondesix) néven ismert szivárogtató szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max már 8 GB RAM-mal érkezhet. A Pro-szériában jelenleg 6GB memória lapul, s utoljára 2020-ban léptünk szintet az iPhone 12 Prókkal, melyek 4 GB-ról emelték a határt.

Az alapmodellekben viszont továbbra is 4GB RAM-ot találunk, vagyis ha az iPhone 14 Pro tényleg 8GB-ra ugrik, elképzelhető, hogy az olcsóbb iPhone 14 már 6GB-tal támad majd.

A másik pletyka forrása az elemző Jeff Pu, aki szerint az idén már az alapmodellek is megkapják a Pro-szériában használt, 120 Hz-es ProMotion kijelzőt, ő viszont az összes modellbe 6GB memóriát jósol. Pu kapcsán ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy nem tartozik a legpontosabb szivárogtatók közé.

A jelentések ellentmondásossága rávilágít, hogy ezen a ponton még mennyire nem érdemes megbízni az iPhone 14-pletykákban, de ha másra nem, arra jók, hogy kijelöljenek egy irányt az új telefonokkal kapcsolatos várakozásoknak.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments