szerda, február 1, 2023
Home Iphone Várva várt újdonság érkezik az iPhone-okra az új frissítéssel

Várva várt újdonság érkezik az iPhone-okra az új frissítéssel

A Bloomberg cikke szerint a maszkos arcokat is felismerő Face ID (azaz az iPhone-ok és iPadek alcfelismerő megoldása) a következő 15,4-es iOS frissítéssel érkezik az eszközökre, a frissítést valamikor március közepe táján élesítheti az Apple.

Az Apple 2017-ben mutatta be a Face ID arcfelismerőjét az iPhone X új funkciójaként, a covid-járvány alatt ugyanakkor a maszkviselési kötelezettség miatt sok fejfájást okozott a megoldás azzal, hogy a maszkos arcokat – érthető módon – nem tudta azonosítani a szoftver.

Az Apple a szóban forgó frissítéssel mutathat be egy másik érdekes funkciót is, az úgynevezett „Universal Controlt”, amely azt teszi lehetővé, hogy egyetlen egérrel vagy billentyűzettel több egymás mellett lévő eszközt is irányítsunk.

A címlapkép forrása: Getty Images

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments