szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Új Mac Pro és Mac Mini is érkezhet márciusban

Új Mac Pro és Mac Mini is érkezhet márciusban

A pletykák szerint márciusban mutatják be az új Mac Pro és Mac Mini Apple M2 chippel ellátott változatát.

Az Apple termékeivel kapcsolatban rendre jól értesült LeaksApplePro értesülései szerint a kaliforniai gyártó várhatóan március közepén mutatja be M2 processzorral felszerelt új Mac Pro és Mac Mini modelljeit.

Soron kívül Pár napot még érdemes várni a tankolással, szerdától csökken az üzemanyagok ára

Az informátor állítása szerint az Apple által márciusban tartott esemény fénypontja egy új, Apple chippel hajtott Mac Pro lesz, egy erős asztali számítógép, amelyet elsősorban profiknak szánnak, így esetében teljesítmény tekintetében is komoly ugrásra lehet számítani.

Hogy mekkora ugrás várható a jelenlegi változathoz képest, azt egyelőre nehéz lenne megjósolni, mindenesetre specifikáció terén egyelőre 24 magos M2 Ultra processzorról, 76 magos GPU-ról és maximum 192 GB-nyi RAM-ról lehet hallani.

Az Apple emellett egy M2 processzorral ellátott Mac Mini bemutatását is tervezi, mindez pedig időszerű is lenne, ugyanis a kompakt számítógép még 2020-ban kapta meg utolsó frissítést, amely lényegében az M1 chip eljövetelét jelentette.

A hírek szerint egyik eszköz esetében sem érdemes jelentős dizájnbeli változtatással számolni, így vélhetően a Mac Pro és a Mac Mini is ugyanazzal a dizájnnal és általános formával kerül bemutatásra.

Hónapok óta keringenek pletykák az M2 Pro vagy M2 Max lapkákkal ellátott 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellekről is, ám az Apple egyelőre semmit sem közölt ezzel kapcsolatban, így csak találgatni lehet, hogy érkezne-e, és ha igen, mikor az említett eszközök.

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments