vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekÚj Mac Pro és Mac Mini is érkezhet márciusban

Új Mac Pro és Mac Mini is érkezhet márciusban

A pletykák szerint márciusban mutatják be az új Mac Pro és Mac Mini Apple M2 chippel ellátott változatát.

Az Apple termékeivel kapcsolatban rendre jól értesült LeaksApplePro értesülései szerint a kaliforniai gyártó várhatóan március közepén mutatja be M2 processzorral felszerelt új Mac Pro és Mac Mini modelljeit.

Soron kívül Pár napot még érdemes várni a tankolással, szerdától csökken az üzemanyagok ára

Az informátor állítása szerint az Apple által márciusban tartott esemény fénypontja egy új, Apple chippel hajtott Mac Pro lesz, egy erős asztali számítógép, amelyet elsősorban profiknak szánnak, így esetében teljesítmény tekintetében is komoly ugrásra lehet számítani.

Hogy mekkora ugrás várható a jelenlegi változathoz képest, azt egyelőre nehéz lenne megjósolni, mindenesetre specifikáció terén egyelőre 24 magos M2 Ultra processzorról, 76 magos GPU-ról és maximum 192 GB-nyi RAM-ról lehet hallani.

Az Apple emellett egy M2 processzorral ellátott Mac Mini bemutatását is tervezi, mindez pedig időszerű is lenne, ugyanis a kompakt számítógép még 2020-ban kapta meg utolsó frissítést, amely lényegében az M1 chip eljövetelét jelentette.

A hírek szerint egyik eszköz esetében sem érdemes jelentős dizájnbeli változtatással számolni, így vélhetően a Mac Pro és a Mac Mini is ugyanazzal a dizájnnal és általános formával kerül bemutatásra.

Hónapok óta keringenek pletykák az M2 Pro vagy M2 Max lapkákkal ellátott 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellekről is, ám az Apple egyelőre semmit sem közölt ezzel kapcsolatban, így csak találgatni lehet, hogy érkezne-e, és ha igen, mikor az említett eszközök.

Source

Most Popular

Recent Comments