Home Apple Watch USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

Az Apple Watch Series 7 és SE USB-C kábellel érkezik, de előfordulhat, hogy a gyorstöltés nem működik a MagSafe Duoval.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Apple Watch Series 7 néhány új funkciójának egyike a gyors töltés támogatása, ami 33% kal gyorsabb töltési időt eredményez az Apple Watch Series 6-hoz képest. Az Apple szerint azonban ehhez új USB-C kábel szükséges (amely most a csomagolásban található), de előfordulhat, hogy a MagSafe Duo tulajdonosok nem tudják kihasználni ezt a funkciót.

Az Apple szerint az új Apple Watch Series 7 0–80%-os töltöttséget képes elérni körülbelül 45 perc alatt, az új USB-C gyorstöltő kábel használakor. A cég honlapján kiemeli azt is, hogy a 8 perces töltés 8 órás alvásfigyelést biztosít, ami nagy előrelépés, mivel az Apple Watch akkumulátor még mindig nem tart tovább egy teljes napnál.

Ezt írja az Apple a honlapján:

Pillanatok alatt feltöltődik. Az Apple Watch Series 7 teljes töltőrendszerét átgondolták, hogy gyorsabban és gyorsabban tudjon működni, mint valaha. A frissített töltési architektúrával és a gyorstöltő USB-C kábellel körülbelül 45 percet vesz igénybe a 0–80%-os töltés.

A vállalat frissítette az Apple Watch SE dobozának tartalmát is, így belekerült az új USB-C kábel, bár ez a modell nem támogatja a gyors töltést. Az Apple Watch Series 3 megtartja az ismert USB-A kábelt.

USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

MagSafe Duo kompatibilitás

A jövőbeli Apple Watch Series 7 tulajdonosoknak szem előtt kell tartaniuk, hogy előfordulhat, hogy a gyors töltés nem működik a MagSafe Duo-val. Az Apple honlapja hangsúlyozza, hogy az új Apple Watch mágneses gyorstöltő-USB-C kábel szükséges a gyors töltéshez, míg a MagSafe Duo töltő kompatibilitásról nincs szó.

Fontos megjegyezni azt is, hogy az Apple hangsúlyozza, hogy a gyorsabb töltés csak a 7-es sorozaton érhető el, ha az új Apple Watchhoz mellékelt „gyorstöltő USB-C kábelt” használja.

Egy másik kapcsolódó részlet, hogy az Apple korábban, a Series 7 bejelentése előtt egy 0,3 m hosszú USB-C kábelt adott az Apple Watch mellé. A cég szerint azonban a gyorstöltést támogató kábel egy új, 1 méteres változat, így nem világos, hogy a korábbi USB-C kábel támogatja-e ezt a funkciót.

Az új, 1 méteres Apple Watch mágneses gyorstöltő és USB-C kábel külön kapható az Apple-nél 29 dollárért. És akárcsak az Apple Watch Series 6, a jelenleg értékesített Apple Watch modellek egyike sem tartalmazza a hálózati adaptert.

Milyen nehéz az Apple Watch Series 7

Emellett részleteket is kaptunk a Watch Series 7 modellek súlyáról. A 41 mm-es verziók súlya 32 gramm alumínium burkolattal, 42,3 gramm rozsdamentes acélból és 37 gramm titán felépítéssel. A nagyobb, 45 mm-es modellek 38,8 gramm (alumínium), 51,5 gramm (rozsdamentes acél) és 45,1 gramm (titán) súlyúak.

USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

Az új Watch 7 sorozat lapkakészlet elnevezése is ismert lett, az S7 System-in-Package (SiP) állítólag 20%-kal gyorsabb, mint a tavalyi Apple Watch SE S5 SiP-je. Az összes Watch Series 7 óra belső tárhelye (beleértve a Nike modelleket is) 32 GB, ami megfelel az SE és a Series 6 modelleknek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Ettől félt az Apple: az EU-ban kötelező lesz az USB-C a mobilokon | 24

Az Európai Bizottság sajtóközleményben jelentette be, hogy előterjesztik azt az új jogszabályt, ami megszabná a telefongyártók számára, hogy egységesen USB-C töltőporttal lássák el az...

Brüsszel ma dönt az iPhone-töltők sorsáról – Napi.hu

Az Európai Bizottság csütörtökön javaslatot terjeszt elő arra vonatkozóan, hogy az elektronikus eszközök gyártói egységes töltőket forgalmazzanak mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, kamerákhoz és fejhallgatókhoz –...

Recent Comments