péntek, június 21, 2024
Home Apple hírek Visszatér Magyarországra A besúgó

Visszatér Magyarországra A besúgó

Február 14-én érkezik az új streamingszolgáltató Magyarországra, a Skyshowtime.

A SkyShowtime – Európa következő nagy streamingszolgáltatója – 2023-ban folytatja sikeres terjeszkedését, írja a cég közleménye .

A soron következő piaci bevezetések a szolgáltatás eddigi legnagyobb bővülését fogják jelenteni, nyolc új országra kiterjedve Közép- és Kelet-Európában.

Február 14-én a SkyShowtime bevezeti kínálatát Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Magyarország , Koszovó, Lengyelország, Románia és Szlovákia területén. Ezzel a több piacra kiterjedő bevezetéssel a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

Ezekben az új országokban az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve ikonikus film, sorozat és franchise katalógusának választékához – mindezt egy helyen, írják.

A SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd.

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

De többek között az HBO Maxról váratlanul eltüntetett, magyar gyártású A besúgó is felkerül a kínálatba.

A besúgó

Monty Sarhan , a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott:  „Biztos vagyok benne, hogy új nézőink Közép- és Kelet-Európa-szerte egyaránt kedvelni fogják a kedvező áron kínált fantasztikus film- és sorozatválasztékunkat. Izgatottan várjuk azt is, hogy végre visszahozzuk a képernyőkre a közkedvelt helyi saját gyártású tévésorozatokat Közép- és Kelet-Európába.”

Harsányi Gábor , a SkyShowtime közép-kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója szerint „A SkyShowtime hihetetlen tartalomkínálattal jelentkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy új előfizetőink számára Közép- és Kelet-Európa-szerte új és exkluzív hozzáférést biztosíthatunk az ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és legnagyobb kasszasiker filmjeihez, továbbá olyan helyi és saját gyártású műsorokhoz, amelyek különös jelentőséggel bírnak a közönségünk számára. Nagyon lelkesítő, hogy ez a világszínvonalú prémium kínálat helyi történetekkel kiegészülve és rendkívül versenyképes ajánlatként érkezik meg egész Közép-Kelet-Európába.”

A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, és LG TV-n.

A SkyShowtime Magyarországon havi 1999 forintba fog kerülni.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments