vasárnap, március 26, 2023
Home Apple hírek Visszatér Magyarországra A besúgó

Visszatér Magyarországra A besúgó

Február 14-én érkezik az új streamingszolgáltató Magyarországra, a Skyshowtime.

A SkyShowtime – Európa következő nagy streamingszolgáltatója – 2023-ban folytatja sikeres terjeszkedését, írja a cég közleménye .

A soron következő piaci bevezetések a szolgáltatás eddigi legnagyobb bővülését fogják jelenteni, nyolc új országra kiterjedve Közép- és Kelet-Európában.

Február 14-én a SkyShowtime bevezeti kínálatát Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Magyarország , Koszovó, Lengyelország, Románia és Szlovákia területén. Ezzel a több piacra kiterjedő bevezetéssel a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

Ezekben az új országokban az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve ikonikus film, sorozat és franchise katalógusának választékához – mindezt egy helyen, írják.

A SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd.

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

De többek között az HBO Maxról váratlanul eltüntetett, magyar gyártású A besúgó is felkerül a kínálatba.

A besúgó

Monty Sarhan , a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott:  „Biztos vagyok benne, hogy új nézőink Közép- és Kelet-Európa-szerte egyaránt kedvelni fogják a kedvező áron kínált fantasztikus film- és sorozatválasztékunkat. Izgatottan várjuk azt is, hogy végre visszahozzuk a képernyőkre a közkedvelt helyi saját gyártású tévésorozatokat Közép- és Kelet-Európába.”

Harsányi Gábor , a SkyShowtime közép-kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója szerint „A SkyShowtime hihetetlen tartalomkínálattal jelentkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy új előfizetőink számára Közép- és Kelet-Európa-szerte új és exkluzív hozzáférést biztosíthatunk az ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és legnagyobb kasszasiker filmjeihez, továbbá olyan helyi és saját gyártású műsorokhoz, amelyek különös jelentőséggel bírnak a közönségünk számára. Nagyon lelkesítő, hogy ez a világszínvonalú prémium kínálat helyi történetekkel kiegészülve és rendkívül versenyképes ajánlatként érkezik meg egész Közép-Kelet-Európába.”

A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, és LG TV-n.

A SkyShowtime Magyarországon havi 1999 forintba fog kerülni.

Source

Most Popular

Új U2-lemez, új U2-film – de lehet, hogy már csak a nosztalgia…

Az énekes, Bono tavaly megjelent vastag életrajzi kötete után most egy grandiózus önfeldolgozás-lemezzel és egy nagyszabású filmmel jelentkezett...

Ismét új TV-csatornán kereshetik a magyarok is a világ legmenőbb focibajnokságát

Sokak szerint a legjobb, de kétségkívül a legtöbb pénzt megmozgató labdarúgó bajnokság a Premier League. Az angol pontvadászat már hosszú évek óta kisajátította a...

5 ok, amiért utálni lehet az Apple-t

Mindig lehet egy-egy vállalatot szeretni vagy gyűlölni, lássuk ezúttal, miért nem szeretjük az Apple-t. ]]>  Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! A...

Címlapunkon: Progress Software – Megbízhatóság hálózatintelligenciával

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2023. március 22-én megjelent lapszámának online változata. ...

Recent Comments