csütörtök, június 20, 2024
Home Apple hírek Az Apple géniusza valószínűleg most is a jövőbe repítene minket, ha még...

Az Apple géniusza valószínűleg most is a jövőbe repítene minket, ha még köztünk lenne – fotók

Steve Jobs kacifántos életútját ma is sokan tanulmányozzák, hogy mi vezetett az óriási sikereihez, de sok dolog bizony megfejthetetlen marad vele kapcsolatban.

Már rögtön tisztelgünk a géniusz munkássága előtt, és egy videóban megmutatjuk, hogy honnan indult, és hova jutott az Apple.

[embedded content]

Jobs irányítása alatt fejlesztette ki az Apple Computer a cég egyik fő termékét, a kultikus Macintosh számítógépet, valamint az iPod médialejátszót, az iPhone okostelefont és az iPad táblagépet. Ez is egy olyan sikertörténet, ami egy garázsból indult el.

Sajnos 2003-ban hhasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. 2010 elejére sikerült felépülnie a műtétből, de novemberben újra fogyni kezdett, majd 2011-ben azonban új tumorokat fedeztek fel Jobs testében.

„Szeretem azt hinni, hogy valami megmarad a halál után… De az is lehet, hogy ez olyan, mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsoló gombot tenni az Apple-eszközökre. Most már tudom, … más dolgokat kellene keresnünk amelyeknek nincs köze a vagyonhoz. Valami sokkal fontosabbat. Talán kapcsolatokat, talán művészetet, talán a fiatalabb korunk álmait… Az életben nincsenek határok! Menj, ahova akarsz. Érd el a magasságot, amit elérni akarsz! Minden ott van a szívedben és a kezedben!”

– írta inspirálóan Jobs.

Ha még itt lenne, és a 67. születésnapját ünnepelné, ki tudja, hogy milyen zseniális Apple termék lenne most éppen a polcokon.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments