vasárnap, február 5, 2023
Home Apple hírek Az Apple géniusza valószínűleg most is a jövőbe repítene minket, ha még...

Az Apple géniusza valószínűleg most is a jövőbe repítene minket, ha még köztünk lenne – fotók

Steve Jobs kacifántos életútját ma is sokan tanulmányozzák, hogy mi vezetett az óriási sikereihez, de sok dolog bizony megfejthetetlen marad vele kapcsolatban.

Már rögtön tisztelgünk a géniusz munkássága előtt, és egy videóban megmutatjuk, hogy honnan indult, és hova jutott az Apple.

[embedded content]

Jobs irányítása alatt fejlesztette ki az Apple Computer a cég egyik fő termékét, a kultikus Macintosh számítógépet, valamint az iPod médialejátszót, az iPhone okostelefont és az iPad táblagépet. Ez is egy olyan sikertörténet, ami egy garázsból indult el.

Sajnos 2003-ban hhasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. 2010 elejére sikerült felépülnie a műtétből, de novemberben újra fogyni kezdett, majd 2011-ben azonban új tumorokat fedeztek fel Jobs testében.

„Szeretem azt hinni, hogy valami megmarad a halál után… De az is lehet, hogy ez olyan, mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsoló gombot tenni az Apple-eszközökre. Most már tudom, … más dolgokat kellene keresnünk amelyeknek nincs köze a vagyonhoz. Valami sokkal fontosabbat. Talán kapcsolatokat, talán művészetet, talán a fiatalabb korunk álmait… Az életben nincsenek határok! Menj, ahova akarsz. Érd el a magasságot, amit elérni akarsz! Minden ott van a szívedben és a kezedben!”

– írta inspirálóan Jobs.

Ha még itt lenne, és a 67. születésnapját ünnepelné, ki tudja, hogy milyen zseniális Apple termék lenne most éppen a polcokon.

Most Popular

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Mire jó egy okosotthon és hogyan alakítsuk ki a rendszert a lakásunkban?

Az okosotthon már közel sem az a futurisztikus koncepció, ami pár évtizede még csak a távoli jövő különlegességének ígérkezett, hanem bárki által elérhető, hétköznapi...

Recent Comments