vasárnap, június 16, 2024
Home Macbook Az Apple hatalmas MacBook Pro-ja meghibásodik

Az Apple hatalmas MacBook Pro-ja meghibásodik

Frissítve január 15-én: január 14-én megjelent cikk:

ez egy Nem jó alkalom MacBook Pro vásárlására. A megbízható és természetesen összekapcsolható Apple a professzionális macOS laptopokat változó állapotba kényszerítette, letiltják a saját piacukat. Mi történt Tim Cook zászlóshajó-felállásával?

Apple Macbook Pro 16 hüvelykes érintősávval. Koncentráljon a MacBook Pro logóra

GT

Frissítés: január 14, vasárnap. Mark Gorman kiemeli Az egyik legnagyobb probléma az Apple hamarosan megjelenő MacBook Projával. Az érintőképernyő hozzáadása a következő modellekhez azt jelenti, hogy az Apple több mint egy évtizede azon dolgozik, hogy megmagyarázza, miért hagyta figyelmen kívül a Mac platform az érintőképernyők létezését és hasznosságát:

“…gúnyolódtak az olyan cégek, mint a Microsoft Corp., amiért laptopokat táblagépekkel kevertek, olyan eszközöket mutattak be, mint a Touch Bar, ragaszkodott hozzá, hogy a macOS nem nyújt jó érintési élményt, és “gyakorlatilag szörnyűnek” minősítette a megközelítést. “:”

Ahogy az Apple közelebb hozza egymáshoz a különböző operációs rendszerek alkalmazásait – különösen az iPadOS-alkalmazásokat a macOS-hez –, ennek a makacs hozzáállásnak meg kell változnia, nem utolsósorban azért, mert az érintőképernyős alkalmazások bármelyik jelenlegi macOS-eszközön a legjobb esetben is kényelmetlen, és sok esetben fájdalmas. .

De nem ez az egyetlen probléma a lemaradó Macek visszatartásával.

NEW YORK, NY – SZEPTEMBER 24: Az emberek az Apple Fifth Avenue üzletében vásárolnak az Apple bemutatása alatt … [+] Az Apple új iPhone 13 és iPhone 13 Mini 2021. szeptember 24-én New Yorkban. Az új telefonok A15 Bionic chippel, továbbfejlesztett kétkamerás rendszerrel és hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek, mint az iPhone 12-nél. Az iPhone 13 Mini ára 729 dollár, az iPhone 13 pedig 829 dollár. (Fotó: Spencer Platt/Getty Images)

Getty Images

Hol vannak a következő generációs MacBook Pro laptopok? A közösség izgatottan várja az M2 Pro és M2 Max teljesítményű laptopok megjelenését 2022 utolsó negyedévében. Az Apple az év utolsó negyedévében egyetlen új Macet sem tudott piacra dobniami az első alkalom, hogy több mint két évtizede nem érte el ezt a mérföldkövet.

A 13 hüvelykes MacBook Pro, ahogy korábban már szó volt róla, az Valamivel több, mint egy belépő szintű MacBook Air aktív hűtőventilátorral, amely egy kicsit növeli a teljesítményt. Sokak, köztük én is, nem ezt várják el egy professzionális MacBook Pro-tól.

2022-ben nem érkezik meg megduplázta További késésekről szóló jelentések 2023-ban Mivel a laptopok bejelentése nem várható nyár előtt, kétségtelenül további késések várhatóak az értékesítés előtt.

Nem valószínű, hogy jelentős teljesítménynövekedés lesz? Az Intelről az Apple Siliconra való átállás azonnali ugrást eredményezett a teljesítményben és a képességekben, de az Apple Silicon M1-ről az M2 chipekre való ugrás kevésbé bizonyult drámainak a MacBook Air frissítésében. Az M2 Pro teljesítménynövekedése az M1 Pro-hoz képest: “árrésVannak olyan javaslatok, hogy az Apple maradjon az 5 nm-es eljárásnál a szilícium esetében, ahelyett, hogy 3 nm-re váltana, és megragadná az utóbbi által kínált összes előnyt.

végül, Az Apple érintőképernyővel kívánja ellátni jövőbeli MacBookjait, körülbelül tizennégy évvel azután, hogy a Microsoft először támogatta ezt az általános Windows-gépeken. Ez drasztikus változás lenne Az Apple megközelítése a mobil számítástechnikához, de ez elkerülhetetlen, mivel Tim Cook és csapata megpróbálja közelebb hozni egymáshoz a Mac és iPad platformokat szoftver és hardver terén. A MacBookok a laptopok kedvencei lesznek a kínálatban, és bár az Osbourne nem igazán áll a kínálatban, csökkenteni fogja a vaníliás képernyős laptopok hatását.

FÁJL – Ezen a 2014. szeptember 5-i fényképen egy férfi átsétál egy pekingi Apple Store-on. Teve … [+] 2015. május 19-én, kedden bemutatták a frissített MacBook Pro-t és iMac-et, és csökkentették a csúcskategóriás iMac árát. A frissített 15 hüvelykes MacBook Pro laptop új trackpad stílussal, gyorsabb flash-tárhellyel, hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkezik, és 1999 dollártól kezdődik. (AP Photo/Andy Wong, fájl)

Hírügynökség

Azok, akik arra számítottak, hogy az új MacBook Pro laptopok olyan menetrend szerint érkeznek meg, amelyet az Apple megenged a közösségnek, csalódottak voltak. Azoknak, akik frissíteni szeretnének – legyen szó új hardverről vagy végre az Apple Silicon platformhoz való csatlakozásról, azoknak várniuk kell a karrierközpontú laptopokra. És bárki, aki az érintőképernyő által kínált hasznosságot és könnyű használhatóságot szeretné, óvakodik attól, hogy bármilyen új Apple laptopba fektessen be, mielőtt a jól bevált technológia végre a platformra kerülne.

Amikor az Apple a 2022-es Worldwide Developers Conference keretében bemutatta az M2 családot, Tim Cook és csapata az Apple Silicon sikeres bevezetésére épített. Azóta késések, félreértések és kiszivárgott funkciók jelentkeztek, amelyek ronthatják a rövid távú eladásokat.

A MacBook Pro platform 2023-ban nem stabil és nem biztos.

Most olvassa el a legújabb Mac-, iPhone- és AirPod-híreket a Forbes heti Apple Loop hírösszefoglalójában…

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments