szerda, február 1, 2023
Home Iphone Csak a 2023-as iPhone-ok kaphatnak modern zoomkamerát

Csak a 2023-as iPhone-ok kaphatnak modern zoomkamerát

Jócskán kivár a periszkópkamera mobilba építésével az Apple, csak az iPhone 15 Pro modellek kaphatnak ilyet.

Nem újdonság, hogy az Apple a már kipróbált technológiáknál is megvárja, amíg az adott dolog igazán kiforr, és csak utána építi be a készülékeibe. Így hiába van évek óta periszkópkamera több androidos mobilban is, az első ilyennel szerelt iPhone állítólag majd a 2023-as iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max lesz.

iPhone 13 ProForrás: apple

Ezt az információt Jeff Pu elemző forrásai újfent megerősítették: állítólag már teszteli az Apple a prototípusokat, amelyek jelenleg 5x-os nagyítású telefotós kamerát kaptak. A végső döntést a 2023-as periszkópkamera részleteiről májusban hozzák meg állítólag.

A lencséket állítólag a Lante Optics gyártja majd, az Apple 100 milliót rendel be ezekből. A periszkópkamera az androidos mezőnyben több éve használt dolog, bár tény, hogy az utóbbi időben csak kevés gyártja él a lehetőséggel, és alapvetően a prémium mezőnyben. A perszikópkamerák némi optikai trükközés segítségével a telefotós egység horizontális elhelyezését teszik lehetővé, így lapos mobilokban is nagyobb zoomátfogás érhető el.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments