csütörtök, szeptember 29, 2022
Home Apple hírek Kiderültek az Apple TV+ Godzilla sorozatának első részletei

Kiderültek az Apple TV+ Godzilla sorozatának első részletei

Néhány napja még csak annyit tudtunk róla, hogy készül, de mostanra már az sem titok, hogy mikor kezdődik a forgatás.

A Legendary saját filmes univerzuma, a MonsterVerse egészen addig nem pörgött fel, amíg a koronavírus-járványtól meggyötört filmrajongó közösség rá nem harapott a Godzilla vs. Kongra. A két hatalmas szörnyeteg története így eléggé sikeres lett ahhoz, hogy beindulhasson végre a gépezet, és meg se álljon az Apple TV+ katalógusáig.

Az almás cég streaming szolgáltatója egyébként is a komoly gyártási minőséggel produkált sorozatokban utazik, így a Legendary boldogan költözött hozzájuk a MonsterVerse mellékágának legyártása és közvetítése érdekében.

A néhány nappal ezelőtti hírek meglehetősen szegényesek voltak információk tekintetében. Azt megtudtuk ugyan, hogy jön a sorozat, de semmi mást nem kaptunk a hivatalos forrásokból. Azóta szerencsére kiderült pár apróság Murphy’s Multiverse magazin értesüléseinek hála.

Megtudtuk, hogy az élőszereplős produkció gyártásába a Toho nevű japán cég is besegít majd, illetve hogy a forgatások előbb kezdődhetnek majd mint hittük volna. Ez azt jelenti, hogy amennyiben minden a tervek szerint halad, úgy a kamerák már májusban pörögni fognak, és valamikor november környékén állhatnak le.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!

A színészeket már keresik, de konkrét neveket nem említett a jelentés, leszámítva a sorozat címét, ami elvileg Hourglass lesz. Ez egy nem túl rejtett utalás egyébként a Monarch nevű szervezet logójára, aminek központi szerepe lesz a cselekményben.

Ugyan premierdátumot még nem kaptunk, de ha a csapat tudja tartani a beosztást, akkor nem elképzelhetetlen, hogy már 2023 első felében befusson az első szezon.

Kritikák, filmes érdekességek, magyar szinkron és hazai filmkultúra – a Puliwood a te oldalad is!

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments