csütörtök, május 19, 2022
Home Apple hírek Kiderültek az Apple TV+ Godzilla sorozatának első részletei

Kiderültek az Apple TV+ Godzilla sorozatának első részletei

Néhány napja még csak annyit tudtunk róla, hogy készül, de mostanra már az sem titok, hogy mikor kezdődik a forgatás.

A Legendary saját filmes univerzuma, a MonsterVerse egészen addig nem pörgött fel, amíg a koronavírus-járványtól meggyötört filmrajongó közösség rá nem harapott a Godzilla vs. Kongra. A két hatalmas szörnyeteg története így eléggé sikeres lett ahhoz, hogy beindulhasson végre a gépezet, és meg se álljon az Apple TV+ katalógusáig.

Az almás cég streaming szolgáltatója egyébként is a komoly gyártási minőséggel produkált sorozatokban utazik, így a Legendary boldogan költözött hozzájuk a MonsterVerse mellékágának legyártása és közvetítése érdekében.

A néhány nappal ezelőtti hírek meglehetősen szegényesek voltak információk tekintetében. Azt megtudtuk ugyan, hogy jön a sorozat, de semmi mást nem kaptunk a hivatalos forrásokból. Azóta szerencsére kiderült pár apróság Murphy’s Multiverse magazin értesüléseinek hála.

Megtudtuk, hogy az élőszereplős produkció gyártásába a Toho nevű japán cég is besegít majd, illetve hogy a forgatások előbb kezdődhetnek majd mint hittük volna. Ez azt jelenti, hogy amennyiben minden a tervek szerint halad, úgy a kamerák már májusban pörögni fognak, és valamikor november környékén állhatnak le.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!

A színészeket már keresik, de konkrét neveket nem említett a jelentés, leszámítva a sorozat címét, ami elvileg Hourglass lesz. Ez egy nem túl rejtett utalás egyébként a Monarch nevű szervezet logójára, aminek központi szerepe lesz a cselekményben.

Ugyan premierdátumot még nem kaptunk, de ha a csapat tudja tartani a beosztást, akkor nem elképzelhetetlen, hogy már 2023 első felében befusson az első szezon.

Kritikák, filmes érdekességek, magyar szinkron és hazai filmkultúra – a Puliwood a te oldalad is!

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments