szerda, december 6, 2023
HomeMacbookCsúnyán megdrágul a régi iPhone-ok akkucseréje

Csúnyán megdrágul a régi iPhone-ok akkucseréje

[]

Az iPhone, iPad és MacBook készülékek esetében is jelentősen megnövelte a garancián túli akkumulátorcsere árait az Apple. 

Az Apple úgy döntött, hogy a garancián túli akkumulátorcserék árát jelentősen megemeli az iPhone, iPad és MacBook készülékek esetében, március 1-től. Így akinek iPhone 14-nél régebbi Apple mobilja van, az 24 euró felárat kell majd fizessen (az AppleCare esetében nincs áremelés).

= 1024 ) { /* large monitors */ var adEl = document.createElement(„ins”); placeAdEl.replaceWith(adEl); adEl.setAttribute(„class”, „adsbygoogle”); adEl.setAttribute(„style”, „display:inline-block;width:468px;height:60px”); adEl.setAttribute(„data-ad-client”, „ca-pub-1887307849763031”); adEl.setAttribute(„data-ad-slot”, „”); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } });]]>

Az iPhone X és iPhone 13 közötti mobiloknál egy akkucseréért 75 eurót kér el az Apple, 55 eurót a régebbi támogatott modelleknél. Az iPhone 14-től kezdve 119 eurót.

Az iPadek akkucseréjének az ára plusz 40 euróval emelkedik, a MacBookoknál ez az érték plusz 36 euró az Air modelleknél és 60 euró a többinél. Így ha valaki akkucserére kényszerül egy Apple terméknél, akkor igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Like this:

Like Loading…Source

Most Popular

Recent Comments