kedd, május 28, 2024
Home Apple Watch Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

2021.05.17| SamMobile

Rég dobott a Samsung utoljára okosórát a piacra, hamarosan végre bejelentik a Galaxy Watch 4 családot.

Nem csak a kialakítás és a funkciók hoznak jelentős változásokat, a Samsung az egész operációs rendszert megváltoztatja. Az elmúlt hónapokban arról szóltak a pletykák, hogy a Samsung az Android (Wear OS) javára leváltja a Tizent. Most a SamMobile megerősítette, a Wear OS-t fogják futtatni.

A Samsung a várakozások szerint három verziót hoz a Watch 4-ből. Az egyik klasszikusabb design elemekkel érkezik, míg a többiek, amelyek egy Active modellt is tartalmaznak, sportos dizájnelemekkel rendelkeznek.

Ezeket az új modelleket Wise, Fresh és Lucky kódnéven fejlesztik. A Wise a klasszikus megjelenésű, forgó keretgyűrűvel, a másik kettő a Samsung sportos modellje 2021-re.

A Wear OS-en a One UI 3.x fut. Ez egy teljesen új verziója lesz a One UI-nak a Samsung viselhető eszközei számára. Az új órák tehát hasonló megjelenésűek lesznek, annak ellenére, hogy az alapul szolgáló operációs rendszer más, de nem hagyja ki a cég az új SmartThings funkciókat. A teljes felületet megújítják a könnyebb használat érdekében.

Az új funkciók között van egy, amely lényegében átalakítja a Galaxy Watch 4-et walkie talkie-vá. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid hangüzeneteket küldjenek barátaiknak. Az Apple Watch már egy ideje rendelkezik hasonló opcióval.

A Samsung egyelőre nem árulta el, mikor tervezi az új hordható eszközök piacra dobását. Elképzelhető, hogy a Galaxy Watch 4-ek az új összecsukható okostelefonok mellett mutatkoznak be. Ebben az esetben júliusban sok új Samsung készülékkel gazdagodik a kínálat.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments