Home Apple Watch Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

2021.05.17| SamMobile

Rég dobott a Samsung utoljára okosórát a piacra, hamarosan végre bejelentik a Galaxy Watch 4 családot.

Nem csak a kialakítás és a funkciók hoznak jelentős változásokat, a Samsung az egész operációs rendszert megváltoztatja. Az elmúlt hónapokban arról szóltak a pletykák, hogy a Samsung az Android (Wear OS) javára leváltja a Tizent. Most a SamMobile megerősítette, a Wear OS-t fogják futtatni.

A Samsung a várakozások szerint három verziót hoz a Watch 4-ből. Az egyik klasszikusabb design elemekkel érkezik, míg a többiek, amelyek egy Active modellt is tartalmaznak, sportos dizájnelemekkel rendelkeznek.

Ezeket az új modelleket Wise, Fresh és Lucky kódnéven fejlesztik. A Wise a klasszikus megjelenésű, forgó keretgyűrűvel, a másik kettő a Samsung sportos modellje 2021-re.

Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

A Wear OS-en a One UI 3.x fut. Ez egy teljesen új verziója lesz a One UI-nak a Samsung viselhető eszközei számára. Az új órák tehát hasonló megjelenésűek lesznek, annak ellenére, hogy az alapul szolgáló operációs rendszer más, de nem hagyja ki a cég az új SmartThings funkciókat. A teljes felületet megújítják a könnyebb használat érdekében.

Az új funkciók között van egy, amely lényegében átalakítja a Galaxy Watch 4-et walkie talkie-vá. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid hangüzeneteket küldjenek barátaiknak. Az Apple Watch már egy ideje rendelkezik hasonló opcióval.

A Samsung egyelőre nem árulta el, mikor tervezi az új hordható eszközök piacra dobását. Elképzelhető, hogy a Galaxy Watch 4-ek az új összecsukható okostelefonok mellett mutatkoznak be. Ebben az esetben júliusban sok új Samsung készülékkel gazdagodik a kínálat.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Az Apple újabb nagyágyút igazolt, fontos feladat vár rá

Az androidos világ egyik meghatározó alakja, a HTC korábbi dizájnere is az Apple kötelékében folytatja. Nem új telefont tervez, a zenei termékeknél fog...

Exkluzív: Galaxy Watch 4 és a Wear OS megerősítve

2021.05.17| SamMobileRég dobott a Samsung utoljára okosórát a piacra, hamarosan végre bejelentik a Galaxy Watch 4 családot. Nem csak a kialakítás...

A legdrágább iPhone-t rendelte meg, törött csempét kapott helyette

Időnként fura dolgok kerülnek egy iPhone látszólag érintetlen csomagolásába, hogy igencsak kellemetlen pillanatokat szerezzenek a pénzét nem sajnáló felhasználónak. Az iPhone 12 Pro...

Dicséri az Apple az M1-es iPad Prót, de mit mondanak a mérések?

Április végi rendezvényén egy igen erősnek mondott iPad Prót is bejelentett az Apple. Korai benchmark méréskből azóta kiderült, egyáltalán nem volt túlzás ez...

Recent Comments