péntek, július 1, 2022
Home Apple Watch Három új Apple Watch is érkezhet jövőre

Három új Apple Watch is érkezhet jövőre

Megbízható forrás állítja, hogy a cupertinóiak nem csak az Apple Watch Series 8-cal készülnek 2022-re.

Habár az Apple Watch Series 7 szeptemberi leleplezése előtt több pletyka is arra utalt, hogy az idei generáció egy teljesen új dizájnt hoz majd, végül nem váltak be a szivárogtatók jóslatai, s így nem is sikerült túl izgalmasra az almás okosóra aktuális frissítése.

Az áttervezett tokozás hívei közé tartozott az egyébként megbízható forrásként kezelt Mark Gurman is, a jelek szerint viszont nem szegte kedvét a tévedése, mivel most egy újabb izgalmas jövendöléssel állt elő, ezúttal a 2022-ben érkező modelleket illetően.

Az elemző legfrissebb hírlevele arról ír, hogy jövőre nem csak az Apple Watch Series 8-at kapjuk meg, de frissül a megfizethetőbb árkategóriában versenyző Apple Watch SE, valamint érkezik egy új, kifejezetten aktív életmódot folytatóknak szánt, még strapabíróbb modell is.

Gurman szerint az utóbbit egy “durvább” tokozásba csomagolják a cupertinóiak, ami jobban ellenáll majd a karcoknak, sérüléseknek és eséseknek. A lépés nem lenne teljesen meglepő, hiszen a Casio már lassan 30 éve járja ezt az utat a rendkívül sikeres G-Shock szériával, de közelebbi példákat említve, a Garminnak és a Honornak is vannak strapabíró okosórái.

Ami pedig az Apple Watch SE-t illeti, ennek jelenleg kapható (egyben első) változata még tavaly mutatkozott be, így nem elképzelhetetlen, hogy jövőre már frissíti az Apple. Az SE egyébként lényegében egy jóárasított Apple Watch Series 5, de mindig aktív kijelző és EKG nélkül. Hogy az utódjába bekerülhetnek-e ezek a funkciók, azt Gurman sem tudja, az időtállóság szempontjából viszont már az órát hajtó S5 chipset frissítése is lényeges előrelépés lenne.

Ahogy az új dizájnt pedzegető értesülések szeptemberi kudarca is mutatja, még a Gurman-kaliberű szivárogtatók jelentéseit is érdemes fenntartásokkal kezelni, de az idei év rutinszerű frissítése után összességében jó esély mutatkozik arra, hogy 2022-re tényleg valami nagyobb dobással készülnek a cupertinóiak. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments