hétfő, december 5, 2022
Home Apple Watch Három új Apple Watch is érkezhet jövőre

Három új Apple Watch is érkezhet jövőre

Megbízható forrás állítja, hogy a cupertinóiak nem csak az Apple Watch Series 8-cal készülnek 2022-re.

Habár az Apple Watch Series 7 szeptemberi leleplezése előtt több pletyka is arra utalt, hogy az idei generáció egy teljesen új dizájnt hoz majd, végül nem váltak be a szivárogtatók jóslatai, s így nem is sikerült túl izgalmasra az almás okosóra aktuális frissítése.

Az áttervezett tokozás hívei közé tartozott az egyébként megbízható forrásként kezelt Mark Gurman is, a jelek szerint viszont nem szegte kedvét a tévedése, mivel most egy újabb izgalmas jövendöléssel állt elő, ezúttal a 2022-ben érkező modelleket illetően.

Az elemző legfrissebb hírlevele arról ír, hogy jövőre nem csak az Apple Watch Series 8-at kapjuk meg, de frissül a megfizethetőbb árkategóriában versenyző Apple Watch SE, valamint érkezik egy új, kifejezetten aktív életmódot folytatóknak szánt, még strapabíróbb modell is.

Gurman szerint az utóbbit egy “durvább” tokozásba csomagolják a cupertinóiak, ami jobban ellenáll majd a karcoknak, sérüléseknek és eséseknek. A lépés nem lenne teljesen meglepő, hiszen a Casio már lassan 30 éve járja ezt az utat a rendkívül sikeres G-Shock szériával, de közelebbi példákat említve, a Garminnak és a Honornak is vannak strapabíró okosórái.

Ami pedig az Apple Watch SE-t illeti, ennek jelenleg kapható (egyben első) változata még tavaly mutatkozott be, így nem elképzelhetetlen, hogy jövőre már frissíti az Apple. Az SE egyébként lényegében egy jóárasított Apple Watch Series 5, de mindig aktív kijelző és EKG nélkül. Hogy az utódjába bekerülhetnek-e ezek a funkciók, azt Gurman sem tudja, az időtállóság szempontjából viszont már az órát hajtó S5 chipset frissítése is lényeges előrelépés lenne.

Ahogy az új dizájnt pedzegető értesülések szeptemberi kudarca is mutatja, még a Gurman-kaliberű szivárogtatók jelentéseit is érdemes fenntartásokkal kezelni, de az idei év rutinszerű frissítése után összességében jó esély mutatkozik arra, hogy 2022-re tényleg valami nagyobb dobással készülnek a cupertinóiak. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének hibáját

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max Van néhány feltűnő szoftvermódosítás, pl Dinamikus sziget Rendszerriasztások és nagyon várt figyelmeztetések megjelenítése állandó kijelző....

Így mentett életet az iPhone 14: megfagyhatott volna az alaszkai autós

Nagyon durva az Apple új fejlesztése, amivel onnan is lehet segítséget hívni, ahol se térerő, se WiFi, se mobilnet. De vajon hogy csinálták?...

Recent Comments