csütörtök, május 19, 2022
Home Apple hírek Három új Macet mutathat be az Apple márciusban - Liner.hu

Három új Macet mutathat be az Apple márciusban – Liner.hu

A cupertinói techóriás három Macet jelentett be az orosz Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EEC), mégpedig A2681, A2615 és A2686 modellszámmal.

A 9to5mac portál értesülései szerint az elsőt hordozható laptopként, míg a másik kettőt egyszerűen számítógépként írták le, ami azt jelenti, hogy az újratervezett MacBook Airrel, esetleg az új M1 Pro és M1 Max lapkakészletekkel ellátott Mac minivel, valamint a régóta várt Mac Próval állhatunk szemben.

Az Apple múlt hónapban nyújtotta be az EEC-hez a hamarosan bemutatásra kerülő iPhone SE+ 5G és iPad Air készülékeket, a várakozások szerint mindkét okoseszközről március 8-án hullhat le a lepel.

Az új dizájnnal felruházott MacBook Air ugyanezen az eseményen debütálhat: a pletykák szerint M2 processzorral, átszabott 13 hüvelykes kijelzővel, valamint plusz csatlakozókkal érkezhet.

Nemcsak a kompakt laptopokat, hanem az M1 Próval és M1 Maxszal felszerelt Mac minit is láthatjuk márciusban, ezenkívül az ősszel megrendezésre kerülő WWDC konferencián az ultraerős Mac Pro szintén felbukkanhat.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments