szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Indulnak a találgatások, hogy ki veszi meg a Manchester United-et, a Zara...

Indulnak a találgatások, hogy ki veszi meg a Manchester United-et, a Zara tulajdonosa és az Apple is szóba került

2022. november 24. – 23:48

A tulajdonos Glazer család a Manchester United eladását fontolgatja, és már több potenciális vevő neve is felmerült újságokban és pletykák szintjén. Egy manchesteri újság még élő közvetítést is indított, amiben a változásokat követték.

Talán nem meglepő, hogy a Sky News szerint Szaúd-Arábia arra ösztönzi a befektetőit, hogy próbálják meg megszerezni a klubot (és ha egy mód van rá, Ronaldót is).

Ami már egy fokkal meglepőbb, az az, hogy a Daily Star – bármiféle hivatkozás vagy forrás nélkül – azt írta, hogy az Apple is szívesen megszerezné a csapatot. Mivel tényleg nem tudni, hogy ezt honnan veszik, érdemes némi szkepticizmussal fogadni az állítást. Már csak azért is, mert a MacRumors egy névtelen, de elvileg az ügyre rálátó forrásra hivatkozva azt írja, hogy az Apple-nek esze ágában sincs megkaparintani a csapatot.

Még egy érdekes pletyka, hogy a Manchester Evening News szerint a világ egyik leggazdagabb embere, Amancio Ortega (a Zara alapítója és tulajdonosa) is bejelentkezett a Manchester United megvásárlására.

Szaúd-Arábia érdeklődésén kívül – arról az ország sportminisztere beszélt a Sky Newsnak – a többi mind meg nem erősített pletyka, amikről a következő napokban derülhet ki, hogy van-e bármi igazságalapjuk.

Kedvenceink

Kövess minket Facebookon is!

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments