szerda, december 6, 2023
HomeApple hírekKiszivárgott: Majdnem a Samsung-ot másolta le az iPhone 14-ben az Apple -...

Kiszivárgott: Majdnem a Samsung-ot másolta le az iPhone 14-ben az Apple – Készülékek

Az Apple az iPhone legújabb, idei változatában azt tervezte, hogy egy, a Samsungtól ellesett újítást vezet be okostelefon-sorozatában – állítja egy új szivárgás. Eszerint az almás vállalat egy tollat (stylus-t) is mellékelt volna az iPhone 14-hez (illetve vélhetően annak nagyobb képernyős Plus, illetve Pro Max változataihoz – a szerk.) – akárcsak a Samsung tette azt anno a Note Galaxy sorozat esetében.

A toll esetében az Apple Pencil egy módosított, vékonyabb és „butább”, nyomáserősség-érzékelés nélküli változatáról lett volna szó. Előbbit az Apple már régebb óta kínálja iPad-jaihoz, elsősorban művészek, illetve azt a hagyományos úton, jegyzet- vagy firkatömbként használni szándékozó felhasználók számára – de mindeddig nem lehetett az iPhone-okkal is használni.

Az Apple ugyan már kínál egy saját stylus-t, az Apple Pencil-t, de azt csak az iPad-del lehet használniAz Apple ugyan már kínál egy saját stylus-t, az Apple Pencil-t, de azt csak az iPad-del lehet használni

Az új, az iPhone 14-hez tervezett Apple Pencil tömeggyártása a szivárgás szerint már meg is indult, de valamilyen okból (vélhetően az utolsó pillanatban felfedezett hiba vagy esetleg beszállítói problémák, chiphiány miatt) az Apple végül mégsem mutatta be az eszközt az iPhone 14-gyel együtt, sőt, említést sem tett róla.

Mindenesetre nem zárható ki – sőt, elég valószínűnek tűnik -, hogy az Apple az iPhone következő generációjához, a jövőre bemutatásra kerülő iPhone 15-ökhöz ezt a kiegészítőt is rendelhetővé teszi, illetve mellékeli majd.

Most Popular

Recent Comments