vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekKét újabb kép árulkodik az iPhone 15 külsejéről

Két újabb kép árulkodik az iPhone 15 külsejéről

Újra megerősítést nyert az USB-C, és úgy tűnik, a Dynamic Island is marad.

Nagy átalakulás előtt áll az iPhone, hiszen egy új, az EU által elfogadott törvény miatt az Apple-nek hamarosan kötelező lesz leváltania a Lightningot, ezzel együtt pedig további módosítások várhatók mind a külső, mind pedig a belső kialakításban.

Néhány nappal ezelőtt már napvilágot látott néhány kép arról, hogyan is festhet az idén ősszel érkező mobil, amiket most két újabb renderrel támasztottak alá.

A telefon előlapjáról készült kép nem sok újdonságot tartogat, a Dynamic Island miatt két kivágás azonban határozottan ott figyel továbbra is a képernyő tetején. Ez megerősíti a korábbi híreket, miszerint ez a funkció az idei évtől nem lesz exkluzív a Pro-modelleken.

Kattints a képre a galériáért!

Az állítólagos iPhone 15 aljáról készült kép közben újra megerősíti, hogy érkezik az USB-C-port, mellette pedig ott figyelnek a már jól ismert hangszórólyukak, illetve a megszokott két csavar, ami a szétszereléskor kerül képbe. Az USB-C-re való átállás egyébként nem csak az EU-s törvény miatt fontos, az újabb modellek által készített képek és videók már annyira nagy méretűek, hogy másolásnál a Lightning által használt USB 2.0-s szabvány egyszerűen sértően lassú.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Source

Most Popular

Recent Comments