szombat, április 13, 2024
Home Apple hírek Március elején érkezik az Apple új hardveres termékbemutatója - Liner.hu

Március elején érkezik az Apple új hardveres termékbemutatója – Liner.hu

A bő egy hónap múlva esedékes show keretében bemutathatják a következő generációs iPhone SE-t, valamint a ráncfelvarráson átesett iPad táblagépeket is.

A Bloomberg értesülései szerint a cupertinóiak valamikor március 8. környékén tarthatják meg következő hardveres eseményüket, mely során bejelenthetik a harmadik generációs iPhone SE okostelefont, a 2020-as iPad Air felújított változatát, valamint egy új Mac is színre léphet, amit saját tervezésű Apple-chip fog hajtani.

Az időpont tökéletesen egybeesik a Mark Gurman Apple-elemző által korábban beharangozott március-áprilisi időkerettel, amit még a pénztárcabarát mobiltelefon kapcsán lengetett be.

Az eddigi szivárogtatások alapján az iPhone SE 5G-modemmel lesz felszerelve, ezenfelül várhatóan gyorsabb processzort és jobb minőségű fotók és videók elkészítésére alkalmas kamerát kaphat majd, ugyanakkor megtartják a jelenlegi, iPhone 8-ra hajazó dizájnt.

Ami az új iPad Airt illeti, a közkedvelt tablet is megkapja a szükséges lapkafrissítést és az 5G-s kapcsolatot. A Macről egyelőre nem sok mindent tudhattunk meg, szakértők azt is elképzelhetőnek tartják azonban, hogy kapásból az M1 Pro és M1 Max chipekkel felturbózott, 27 hüvelykes iMac Pro csúcsgépek debütálására kerülhet sor az eseményen.

Habár a show kifejezetten hardverközpontúnak ígérkezik, a cupertinóiak szoftverszinten is tartogathatnak néhány meglepetést, amit az iOS 15.4 operációs rendszer bejelentésével fejelhetnek meg, melynek jelenleg elérhető bétája rengeteg újdonságot tartalmaz.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments