kedd, október 4, 2022
Home Apple hírek Március elején érkezik az Apple új hardveres termékbemutatója - Liner.hu

Március elején érkezik az Apple új hardveres termékbemutatója – Liner.hu

A bő egy hónap múlva esedékes show keretében bemutathatják a következő generációs iPhone SE-t, valamint a ráncfelvarráson átesett iPad táblagépeket is.

A Bloomberg értesülései szerint a cupertinóiak valamikor március 8. környékén tarthatják meg következő hardveres eseményüket, mely során bejelenthetik a harmadik generációs iPhone SE okostelefont, a 2020-as iPad Air felújított változatát, valamint egy új Mac is színre léphet, amit saját tervezésű Apple-chip fog hajtani.

Az időpont tökéletesen egybeesik a Mark Gurman Apple-elemző által korábban beharangozott március-áprilisi időkerettel, amit még a pénztárcabarát mobiltelefon kapcsán lengetett be.

Az eddigi szivárogtatások alapján az iPhone SE 5G-modemmel lesz felszerelve, ezenfelül várhatóan gyorsabb processzort és jobb minőségű fotók és videók elkészítésére alkalmas kamerát kaphat majd, ugyanakkor megtartják a jelenlegi, iPhone 8-ra hajazó dizájnt.

Ami az új iPad Airt illeti, a közkedvelt tablet is megkapja a szükséges lapkafrissítést és az 5G-s kapcsolatot. A Macről egyelőre nem sok mindent tudhattunk meg, szakértők azt is elképzelhetőnek tartják azonban, hogy kapásból az M1 Pro és M1 Max chipekkel felturbózott, 27 hüvelykes iMac Pro csúcsgépek debütálására kerülhet sor az eseményen.

Habár a show kifejezetten hardverközpontúnak ígérkezik, a cupertinóiak szoftverszinten is tartogathatnak néhány meglepetést, amit az iOS 15.4 operációs rendszer bejelentésével fejelhetnek meg, melynek jelenleg elérhető bétája rengeteg újdonságot tartalmaz.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments