szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Apple mobilokon is elérhető már a Google VPN-je

Apple mobilokon is elérhető már a Google VPN-je

Már iOS-re is elérhető lett a VPN by Google One, egyelőre csak néhány országban.

A Google VPN-szolgáltatása (VPN by Google One néven fut) eddig kizárólag Androidon volt elérhető, most azonban iOS-en is használható lett. Feltéve, hogy valaki a Google One prémium csomagjára fizet elő, csak ehhez jár a VPN. Így viszont 5 családtaggal is megosztható a szolgáltatás, platformtól függetlenül.

A Google megoldása jelenleg 10 európai országban érhető el, Magyarországon még nem – de azt ígérik, hogy idővel több régióban is használható lesz.

VPN by Google OneForrás: google

A Google-féle VPN-be érkezett továbbá három új funkció is. Az egyik kizárólag aktív VPN esetén engedélyezi az internethasználatot, a másik VPN nélküli használatot biztosít egyes appok számára, még a harmadik a VPN átmeneti lekapcsolását segíti. A Google fejlett, beépített biztonsági megoldásokat is említ, amelyet több független forrás is tanúsított. A jövőre nézve még több biztonsági funkciót említenek.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments