szerda, május 25, 2022
Home Iphone Minden iPhone-t és Samsung csúcsmobilt legyőzhet a Lenovo Legion Y90 - Liner.hu

Minden iPhone-t és Samsung csúcsmobilt legyőzhet a Lenovo Legion Y90 – Liner.hu

A kínai techóriás kifejezetten gamerek számára kifejlesztett okostelefonja eszméletlen teljesítményre képes.

A Sparrows News egy Lenovo L71061 kódnevű telefonra bukkant az egyik interneten elérhető adatbázisban, ami minden bizonnyal a Legion Y90 lehet. A tesztek során a készülék 1 110 ezres futtatási pontszámot és 202,84-es folytonossági pontot ért el, amire még egyetlen csúcsmobil sem volt képes.

A telefont ugyanazzal a Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlettel szerelték fel, mint sok más 2022-es zászlóshajót, a Legion Y90 viszont dupla ventilátorral rendelkezik, így tartós teljesítményt biztosít, nem mellesleg 18 GB RAM memóriájával és 1 TB-os tárhelyével gyakorlatilag verhetetlen.

A készülék hatalmas, 6,91 hüvelykes, 1080p+ felbontású, 144 Hz-es frissítési rátájú, 720 Hz-es érintés mintavételi frekvenciával és HDR támogatással ellátott AMOLED kijelzővel büszkélkedik.

Korábban a Lenovo egyik munkatársa megosztott közösségi oldalán egy képernyőképet, amelyen az látszik, hogy a chip csupán 38,9 Celsius-fokra melegedett fel 30 perc leforgása alatt, 120 fps-es gaming mellett, ami azt jelenti, hogy stabil maradt annak ellenére is, hogy intenzíven ki lett használva a teljesítménye.

Arról egyelőre nem lehet szinte semmit sem tudni, a Lenovo pontosan mikor tervezi piacra dobni a csúcsmobilt – az eddigi szóbeszédekből kiindulva a Legion Y90 leghamarabb március-április környékén debütálhat.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments