szerda, december 6, 2023
HomeApple hírekNagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

Nagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

2023.03.13| SamMobile

A Galaxy S23 sorozat kifogástalan kamera hardverrel rendelkezik, és a mindennapi életben nyújtott teljesítménye is megfelel a vállalat állításainak.

A Galaxy S23 Ultra – tesztünk itt olvasható – a csillagos égbolt fotózására is képes 200 megapixeles kamerájával az egyik legrészletesebb képet adja, amit okostelefonnal készíthetünk. A hab a tortán a Galaxy S23 tulajdonosok számára IceUniverse megbízható tippadó legújabb tippje, amelyből kiderül, hogy a Samsung egy nagy frissítést tervez a Galaxy S23 sorozathoz, amely a kamera optimalizálására összpontosít.

Több Galaxy S23 tulajdonos már jó ideje panaszkodik az e telefonok használatával készített elmosódott képek miatt. Még a Galaxy S23 Ultra sem kímélték, és a hírek szerint nem teljesít megfelelően. Mivel a Galaxy S23 Ultra elsődleges 200 megapixeles kamerája a pixel-binning hatás miatt 12 megapixeles képeket készít, kevesebb zajnak kellene lennie, a képeknek élesebbnek kellene lenniük, és jobb dinamikatartományt kellene nyújtaniuk. A felhasználók azonban nem kapták meg a kívánt eredményeket. 

Nagy kamera frissítés érkezik a Galaxy S23 sorozathoz

Ha IceUniverse információiból indulunk ki, akkor a Samsung idén márciusban egy kameraoptimalizáló frissítést fog kiadni a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékekre. A feltételezések szerint az ezen telefonok által rögzített képminőség javulása mellett a frissítés a Samsung telefonoknál általában jelenlévő shutter lag problémát is érintené. Szeretnénk, ha a legjobbak közé tartozó Apple iPhone-ok közelébe kerülne.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

IceUniverse szerint a közelgő Galaxy S23 frissítés az Éjszakai módot is javítani fogja. A Samsungot azzal vádolták, hogy az Éjszakai módban túlságosan feldolgozza és túlélesíti a képeket. A frissítés kiadásának pontos dátumát nem említik, de várhatóan március vége felé érkezik a frissítés.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

messenger whatsapp facebook twitter email

Source

Most Popular

Recent Comments