szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Napfénytetőt szabadalmaztat az Apple

Napfénytetőt szabadalmaztat az Apple

Változtatható átlátszóságú és nyitható napfénytető technikai megoldását szeretné szabadalmaztatni az Apple – derítette ki a MotorTrend autós lap, amely rámutatott, hogy a hasonló tudású tetők jelenleg csak fixen beépítve kaphatók.

A leírás alapján a vezető maga döntheti el, hogy mennyi fény jusson a kocsiba vagy egy kis friss levegőt engedhet be a tetőn át.

A kevés információból annyi biztosan tudható, hogy a cupertinóiak nem az iPhone-ra vagy MacBookra szeretnének tetőt szerelni, hanem folytatják az Apple-személyautó fejlesztését.

A hírek alapján a fejlesztéshez csatlakozott Ulrich Kranz, a BMW divíziójának korábbi vezetője, Michael Schwekutsch, a Tesla korábbi alelnöke és a Mercedes-AMG-t és Porschét megjárt Anton Uselmann. Annak ellenére hogy fontos emberek hagyták el a projektet, tovább dolgoznak az önvezető rendszeren, és haladnak a beszállítókkal folytatott tárgyalások. Ezek alapján mintegy három-négy évre lehetünk attól, hogy Apple-autóban csapassuk.

(via 9to5Mac)

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments