csütörtök, július 18, 2024
Home Apple hírek „Nem emiatt adtam oda a vesémet”

„Nem emiatt adtam oda a vesémet”

A gondok a transzplantáció után merültek fel, amikor Selena egy olyan képet tett ki, amelyen láthatóan alkoholt szürcsölget.

Selena Gomez és Francia Raísa története lassan hat évre nyúlik vissza. Selena soha nem csinált titkot komoly betegségéből, a lupuszból. Az ő esetében a kór súlyos lefolyású volt, ami a veséjét támadta meg, ezért azonnali donorra volt szüksége. Legjobb barátnője, Francia Raísa önként ajánlotta fel veséjét, majd a műtét utáni felépülésben is végig támogatta az énekesnőt.

A gondok a transzplantáció után merültek fel, amikor Selena egy olyan képet tett ki, amelyen láthatóan alkoholt szürcsölget. A fotó kiakasztotta a veséjét adományozó Franciát, aki közölte az énekesnővel, hogy nem azért adta neki szervét, hogy aztán elmenjen inni.

Ekkor kezdett megromlani a két lány barátsága, amiről Francia édesapja részletesen mesélt a Primer Impacto műsorban.

„A szerelem, a pénz és a hírnév megváltoztatja az egész világot, beleértve Selenát is. Nála nem mindegy, hogy mikor, mit és mennyit iszik. Francia azt mondta Selenának, hogy nem azért adta neki a vesét, hogy elmenjen inni.”

Selena és Francia viszálya azonban még tovább mélyült, miután az énekesnő Taylor Swiftet nevezte az egyetlen barátjának.

„Soha nem illeszkedtem be egy menő lánycsapatba sem, akik hírességek voltak. Az egyetlen barátom a show-bizniszben tényleg Taylor Swift.”

A rajongók persze azonnal felcsattantak, hiszen Francia szintén színésznő, bár talán nem olyan világhírű, mint Taylor, de róla is illett volna említést tennie egy ilyen témában.

Francia a kijelentés hallatán kikövette Instagramon Selenát és a mai napig nem követte vissza. A témát feszegető cikk kommentjébe csak ennyit írt: érdekes!

Mély depresszióba zuhant elrontott orrműtétje után a világ egyik legszebb nője

A filmcsillag még a házát sem merte elhagyni, többször feküdt kés alá, hogy orra újra vállalhatóan nézzen ki.

2023 márciusában Selena az Apple TV+ Dear című műsorában a „legjobb barátnőjének” nevezte Raisát, ami arra utal, hogy a két lány talán kibékült az eltelt hónapok alatt.

„Soha, de soha, de soha nem lesz olyan adósa egy embernek sem, mint nekem Francia.”

Francia mindeközben hallgat a barátságáról Selenával, azt azonban néhány hete elárulta, hogy az énekesnő rajongói durvábbnál durvább üzenetekkel terrorizálják őt az interneten.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments