szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Nem vált dizájnt a következő Apple iPad

Nem vált dizájnt a következő Apple iPad

Csak kisebb frissítéseket hoz a jelenlegi modellhez képest a tizedik-generációs Apple iPad.

Az Apple tavaly szeptemberben kiadott 9. generációs iPad táblagépe csak apróbb frissítéseket hozott, és a szivárgások szerint így lesz ez a 10. generációs modellnél is. Mindez azt jelenti, hogy egészen a 7. generációs modell óta a dizájn változatlan, és egyelőre az is marad.

Apple iPad (9. generációs)Forrás: cnet

Állítólag az idei új iPad csak egészen visszafogott frissítéseket hoz magával: az ugyanolyan dizájn 10,2 hüvelykes kijelzőt jelent, Bluetooth 5.0- és Wi-Fi 6-támogatással, A14 Bionic lapkával. Utóbbi az iPhone 12 szériából és az iPad Air 4-ből lehet ismerős.

A várakozások szerint a 10. generációs Apple iPad táblagép valamikor az év második felében debütál majd, feltételezhetően az iPhone 14 szériával együtt, szeptemberben. A teljesen új dizájnnal érkező belépőszintű iPad pedig csak 2023-ban jöhet, legkorábban.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments