szerda, március 22, 2023
Home Macbook Pintér Tenyának különleges kapcsolata van Istennel: felszenteltette a Nemzeti Lovas Színházat –…

Pintér Tenyának különleges kapcsolata van Istennel: felszenteltette a Nemzeti Lovas Színházat –…

Pintér Tibor az utóbbi időben kerülte a nyilvánosságot és szinte semmit sem lehetett hallani róla. A 48 éves macsó még a közösségi oldalaira sem töltött fel tartalmakat, így jogosan kérdezhették a követői, hogy vajon mi lehet vele. A TV2 Mokkában most ismét hírt adott arról, jelenleg min ügyködik.

(A legfrissebb hírek itt)

Igazán érdekes történetről számolt be egy pap társaságában a stúdióban, ugyanis mint kiderült, az atya felszentelte a Nemzeti Lovas Színházat, valamint az egész a társulatot. Arról, hogy ezt az igazgató miért tartotta a fontosnak, a következőképpen nyilatkozott:

“Spirituális ember vagyok, és nagyon közel áll hozzám a vallás, természetesen a kereszténység. Nagyon nagy adománya volt az életnek, hogy megismerkedhettem Balázzsal öt évvel ezelőtt, hiszen Mórahalomra járunk rendszeresen fellépni, és a Lovasszínháznak kvázi rajongója volt Balázs és a plébániája, és ott kialakult egy barátság” – kezdte mesélni Tenya, majd így folytatta:

Úgy gondoltam, hogy ezekben a nehéz időkben, amikor háború dúl mellettünk, amikor kiszámíthatatlan a jövő, akkor egy biztonságot ad nekünk, lelki támaszt ad, ha meg van szentelve a színház és ennek egy igazi, hiteles figurája a Balázs, aki ráadásul a barátunk is – részletezte.

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről! www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments