Home Apple hírek PTJ: a bitcoin olyan mintha „korán vettél volna Apple- vagy Google-részvényt"

PTJ: a bitcoin olyan mintha „korán vettél volna Apple- vagy Google-részvényt”

Paul Tudor Jones, ismert milliárdos és Wall Street-i befektető elmondta, hogy a bitcoint még „jobban kedveli”, mint amikor 2020 májusában befektetett.

Jones a CNBC Squawk Box műsorában felfedte, miszerint „egy számjegyű” befektetése van bitcoinban.

Vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, mindössze 3 lépésben. Szülinapi akció a CoinCashnél, 33 új DeFi token, most extra 3%-ot küldünk ajándékba.

Továbbra is kiáll invesztíciója mellett – szerinte a bitcoin kitűnő fedezet az infláció ellen, amely a központi bankok miatt felrobbanhat az elkövetkezendő évek során. A hatalmas mennyiségű mennyiségi lazítás és vagyonimérleg-kitolások, valamint a Fed általi egyre agresszívabb inflációs politika jelentősen megemelte az inflációs jóslatokat.

Jones szerint a bitcoin az egyik legjobb fedezet az infláció ellen, az olyan eszközökhöz képest, mint az arany, a kincstár által biztosított inflációálló értékpapírok, a réz, vagy egyéb komplex befektetési stratégiák.

„A bitcoin egyik nagy előnye, hogy nagyon nagyon okos és szofisztikált emberek állnak mögötte, akik hisznek benne. Lényegében olyan, mintha Steve Jobs Apple-jébe, vagy a Google megalkotásába fektetnél.”

Paul Tudor Jones egy veterán befektető, aki azóta ismert, hogy megjósolta az 1987-es fekete hétfő néven elhíresült piaci összeomlást.

A bitcoinközösség nagyon szívesen fogadta, amikor a befektető elismerősen beszélt a kriptopénzről. Egyesek azt jósolták, hogy Jones hamarosan a legnagyobb bitcointulajdonos lehet.

Jones elismerése utat törhet a többi intézményi befektető számára, akik sokkal szívesebben fektetnének a bitcoinba, miután ismert nevek is beszálltak.

(Forrás: Cointelegraph.com)

Olvastad már? RENDKÍVÜLI: Bitcoint is vehetünk majd a PayPalon belül

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Alaposan átszabhatja a MacBookokat az Apple, látványos változásokról pletykálnak

Szögletesebbek lehetnek az idei évben érkező MacBook Prók, de nem ez lesz az egyetlen szembeötlő változás az eszközökön. Már hallani pletykákat, hogy mivel...

Csinosabbá válhatnak az Apple számítógépei

Többek közt búcsúzhat a Touch Bar a laptopokról, megújulhat végre az iMac. A rendre jól értesültnek bizonyuló Ming-chi Kuo piacelemző szerint nem csak a saját...

Újabb cég fordult az EU-hoz az Apple adó miatt

Újabb tartalomterjesztő platform fordult panasszal az Európai Bizottság versenyügyi szervéhez az Apple által az App Store piactéren keresztül végzett értékesítések kapcsán számított jutalékrendszere miatt....

Legyőzte az Apple-t a kis magyar cég

Különleges élmény volt, hogy »egy lapon« emlegetnek a világ egyik legnagyobb márkájának vezérigazgatójával, még ha bírósági tárgyalási idézés is volt, azt viszont már...

Recent Comments