szombat, május 25, 2024
Home Apple hírek Több eszközzel is párosítható lesz az Apple Watch!

Több eszközzel is párosítható lesz az Apple Watch!

Az Apple állítólag lehetővé teszi, hogy az Apple Watch több eszközzel is párosítható legyen.

Jelenleg, ha új Apple Watch-ot vásárolsz, azt egy iPhone-nal kell párosítani. Míg egy iPhone több Apple-órával is párosítható, addig egy Apple Watch nem párosítható több Apple-eszközzel. Egy friss pletyka szerint az Apple olyan szoftverfrissítést tervez kiadni, amely lehetővé teszi, hogy egy Apple Watch több Apple-eszközzel, köztük egy iPhone-nal, egy iPaddel és egy Mac-kel is párosítható legyen.

Jelenleg egy Apple Watch nem tud iPadhez kapcsolódni, de ha az óra egy iPhone-nal van párosítva, a felhasználó az Apple Watch segítségével megtekintheti az Apple Fitness+ edzéseit egy olyan iPaden, amely ugyanazt az Apple ID-t használja. Az Apple Watch-csal rendelkezők pedig feloldhatják Mac számítógépeiket, megtekinthetik a jelszavakat, hitelesíthetik az alkalmazásokat, és ellenőrizhetik a felhasználó személyazonosságát online Apple Pay tranzakció elvégzéséhez.

Több eszközzel is párosítható lesz az Apple Watch!

A Twitter tippadója, @analyst941 – aki tavaly mindenki előtt jelezte a Dynamic Island érkezését – szerint „az Apple Watch több iOS/iPadOS/Mac eszközön keresztül szinkronizálódik majd, és többé nem lesz egyetlen iPhone-hoz kötve”. A tippadó sem tudja még, hogy mely Apple Watch modellek rendelkeznek majd ezzel az új funkcióval, és mikor kerül bevezetésre.

A tippmester szerint például nem biztos benne, hogy az Apple az idén megjelenő watchOS 10, iOS 17, iPadOS 17 és macOS 14 rendszerbe beépíti-e ezt az új képességet, vagy inkább a 2024-es frissítésekre halasztja.  

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Nemrégiben @analyst941 azt írta, hogy szerinte a solid state gombok váltják fel a mechanikus gombokat a két közelgő prémium iPhone 15 modellen, ellentmondva az ismertebb elemzőknek, mint például Jeff Pu és Ming-Chi Kuo. Pu és Kuo egyaránt azt állítja, hogy az Apple ragaszkodik a fizikai gombokhoz az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Ultra modelleken. De @analyst941 azt írta, hogy a két modell „továbbra is kapacitív érintőgombokkal fog rendelkezni, és hogy a pletykákkal ellentétben a fejlesztőcsapat túl keményen dolgozik az új hardveren ahhoz, hogy most leállítsák a projektet”.

A tippmester nemrég egy listát is posztolt Twitteren az új funkciókról, amelyeket az iOS 17-ben vár. Az Apple az iOS 17-ről június 5-én fog beszélni, ekkor tartják a WWDC 2023 fejlesztői konferencia keynote-ját. Az új operációs rendszer az iPhone-hoz, az Apple Watch-hoz és az iPadhez szeptemberben jelenik meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments