szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt

Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt

A napokban beszámoltunk róla, hogy az Apple és az Ericsson továbbra sem tudta megoldani a nézeteltéréseit az 5G-s szabadalmak és jogdíjfizetések kapcsán, így az Ericsson újra a bíróságon támadja a cupertinói céget.

Az Apple is eltökélt az ügyben, így visszaperelte az Ericssont, és azt kéri a bíróságtól, hogy tiltsa be az Ericsson mobilos bázisállomás-felszereléseinek importját az USA-ba.

A két cég igazából azóta háborúzik egymással, hogy az Apple elkezdte használni az Ericsson LTE-szabadalmait, miután a korábbi megállapodásuk lejárt, és a licenceket nem újították meg. Most már az Apple odáig megy, hogy a saját mmWave-szabadalmainak megszegéséért azt kéri a bíróságtól, hogy az Ericsson teljes mobilhálózati infrastruktúrájának importját tiltsa be.

Az Apple egyébként tisztességes licencdíjak kiszabását kérte a bíróságtól, és jelezte, hogy nyitott minden vádat ejteni, ha erre kész az Ericsson is.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments