péntek, június 21, 2024
Home Apple hírek 1 millió Ft-os VR-szemüveget dob piacra az Apple 2023-ban

1 millió Ft-os VR-szemüveget dob piacra az Apple 2023-ban

Itt az ideje, hogy kiderüljön az Apple valósága jobb-e mint a többi.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

World 2022

Rogue vs. GAM Esports

Esport1 Podcast

Az idei Game Awards győzelmekért leginkább két Titán feszült egymásnak!

Al Pacino, Christopher Judge, Elden Ring és God of War. Hihetetlen volt a 2022-es díjátadó!

Az utóbbi években az AR és a VR technológia nagyot lépett előre. Egyre több gyártó és fejlesztő lépett be a piacra. Egyre több olyan játék és szoftver jelent meg a piacon, ami igazán kihasználta az eszközök által nyújtott lehetőségeket, mint például a Half-Life: Alyx. Viszont a headsetek sokszor bonyolultak és sokszor nehezek is voltak. Ez pedig nem segített abban, hogy a felhasználó igazán el tudjon merülni az élményben. Azonban ez nemsokára igencsak felborulhat, mert az Apple bejelentette, hogy a saját fejlesztésű VR szemüvege még 2023-ban a boltokba kerülhet.

Reality Pro

A Bloomberg értesülései szerint a termék készen áll, befejeződött a fejlesztési időszak, ami 2016-17 környékén indult. Az első céljuk az volt, hogy még 2019-ben a polcokra kerüljön, de az előre nem látott akadályok és persze a Covid miatt bőven megcsúszott a projekt. A pontos részleteket és a teljes termék specifikációkat majd tavaszra várhatjuk és a Reality Pro-t az éves konferenciájuk előtt mutatják majd be. Ugyan még sokat nem tudunk a technikai részletekről, de azért van pár dolog, amit már lehet tudni, hogy ott lesznek benne.

  • Mac szintű M2-es chip
  • 10 kamera
  • A legmagasabb VR felbontás, amit valaha ilyen eszközökbe pakoltak

Az egyik legérdekesebb a szemüveggel kapcsolatban, hogy könnyű, kicsi és kompakt. A piacon ebben a pillanatban nincs olyan modell, ami ennél kisebb lenne. ha pedig igazak a hírek, akkor a töltése sem lesz túl bonyolult, hiszen nem lesz kábel, csak be kell rakni a tárolójába és már töltődik is. 

Az ár

Ahogy az lenni szokott, az Apple termékek drágák, nagyon. Ez alól pedig a Reality Pro sem lesz kivétel. A fogyasztói árat most nagyjából 2-3000 dollár teszik, ami bizony még testvérek között is nagyjából 1 millió Ft körül mozog. Hogy ebből mennyi a termék és mennyi a márka, azt mindenki döntse el majd maga.

“A termékkel ugyan még van dolga az Apple-nek, hogy az utolsó dolgokat is összerakja. Legyen itt szó hardver, szoftver, szolgáltatás oldal vagy marketing oldalról, de a cég tervei szerint ez lesz az év legnagyobb dobása.”

Boltokba kerülési idő

Ahogy a többi részlet, egyelőre ez sem teljesen tiszta. A Bloomberg értesülései alapján az első modellek májusban kerülnek a boltokba. A június és a július arról szól, hogy rendbe rakják a szolgáltatási szoftvereket és nagy mennyiségben az ősz lesz az, amikor mindenhol elérhető lesz majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments