vasárnap, március 26, 2023
Home Apple hírek 1 millió Ft-os VR-szemüveget dob piacra az Apple 2023-ban

1 millió Ft-os VR-szemüveget dob piacra az Apple 2023-ban

Itt az ideje, hogy kiderüljön az Apple valósága jobb-e mint a többi.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

World 2022

Rogue vs. GAM Esports

Esport1 Podcast

Az idei Game Awards győzelmekért leginkább két Titán feszült egymásnak!

Al Pacino, Christopher Judge, Elden Ring és God of War. Hihetetlen volt a 2022-es díjátadó!

Az utóbbi években az AR és a VR technológia nagyot lépett előre. Egyre több gyártó és fejlesztő lépett be a piacra. Egyre több olyan játék és szoftver jelent meg a piacon, ami igazán kihasználta az eszközök által nyújtott lehetőségeket, mint például a Half-Life: Alyx. Viszont a headsetek sokszor bonyolultak és sokszor nehezek is voltak. Ez pedig nem segített abban, hogy a felhasználó igazán el tudjon merülni az élményben. Azonban ez nemsokára igencsak felborulhat, mert az Apple bejelentette, hogy a saját fejlesztésű VR szemüvege még 2023-ban a boltokba kerülhet.

Reality Pro

A Bloomberg értesülései szerint a termék készen áll, befejeződött a fejlesztési időszak, ami 2016-17 környékén indult. Az első céljuk az volt, hogy még 2019-ben a polcokra kerüljön, de az előre nem látott akadályok és persze a Covid miatt bőven megcsúszott a projekt. A pontos részleteket és a teljes termék specifikációkat majd tavaszra várhatjuk és a Reality Pro-t az éves konferenciájuk előtt mutatják majd be. Ugyan még sokat nem tudunk a technikai részletekről, de azért van pár dolog, amit már lehet tudni, hogy ott lesznek benne.

  • Mac szintű M2-es chip
  • 10 kamera
  • A legmagasabb VR felbontás, amit valaha ilyen eszközökbe pakoltak

Az egyik legérdekesebb a szemüveggel kapcsolatban, hogy könnyű, kicsi és kompakt. A piacon ebben a pillanatban nincs olyan modell, ami ennél kisebb lenne. ha pedig igazak a hírek, akkor a töltése sem lesz túl bonyolult, hiszen nem lesz kábel, csak be kell rakni a tárolójába és már töltődik is. 

Az ár

Ahogy az lenni szokott, az Apple termékek drágák, nagyon. Ez alól pedig a Reality Pro sem lesz kivétel. A fogyasztói árat most nagyjából 2-3000 dollár teszik, ami bizony még testvérek között is nagyjából 1 millió Ft körül mozog. Hogy ebből mennyi a termék és mennyi a márka, azt mindenki döntse el majd maga.

“A termékkel ugyan még van dolga az Apple-nek, hogy az utolsó dolgokat is összerakja. Legyen itt szó hardver, szoftver, szolgáltatás oldal vagy marketing oldalról, de a cég tervei szerint ez lesz az év legnagyobb dobása.”

Boltokba kerülési idő

Ahogy a többi részlet, egyelőre ez sem teljesen tiszta. A Bloomberg értesülései alapján az első modellek májusban kerülnek a boltokba. A június és a július arról szól, hogy rendbe rakják a szolgáltatási szoftvereket és nagy mennyiségben az ősz lesz az, amikor mindenhol elérhető lesz majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! Source

Most Popular

Ismét új TV-csatornán kereshetik a magyarok is a világ legmenőbb focibajnokságát

Sokak szerint a legjobb, de kétségkívül a legtöbb pénzt megmozgató labdarúgó bajnokság a Premier League. Az angol pontvadászat már hosszú évek óta kisajátította a...

5 ok, amiért utálni lehet az Apple-t

Mindig lehet egy-egy vállalatot szeretni vagy gyűlölni, lássuk ezúttal, miért nem szeretjük az Apple-t. ]]>  Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! A...

Címlapunkon: Progress Software – Megbízhatóság hálózatintelligenciával

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2023. március 22-én megjelent lapszámának online változata. ...

Évi egymilliárdból próbál betörni a mozis piacra az Apple

Az Apple Inc. évi egymilliárd dollárt tervez mozikban forgalmazandó filmek gyártásába és forgalmazásába fektetni. ...

Recent Comments