szerda, március 22, 2023
Home Macbook 2025: MacBook Pro OLED kijelzővel és érintőképernyővel

2025: MacBook Pro OLED kijelzővel és érintőképernyővel

MacBook Pro

MacBook Pro

Az Apple termékekkel kapcsolatos pletykák olyanok, mint a sárgarépa és a rúd vagy a homok és a mész. Rossz és jó hírt kaptunk. Ha jelenleg az a hír járja, hogy a valószínűsíthető MacBook Pro az új M2 Pro és M2 Max lapkákkal ismét késik, és nem tudni meddig, akkor az is fennáll, hogy 2025-ben láthatunk egy Apple számítógépet OLED és érintőképernyő és nem kevesebb, mint a MacBook Pro modellben.

Amíg nem látunk kézzelfogható termékek piacra kerülését, addig a pletykákról beszélünk. Pletykák, amelyek mindenekelőtt az Apple számítógépeket érintik, és nem olcsóbb, mert tavaly sokat vártak a MacBook-tól, főleg a Pro-tól, és nem volt semmi. A probléma az, hogy az ezekről a feltételezett új modellekről felröppent pletykák ideiglenesen elhelyezik őket két éven belül. Bár kevesebb ad követ.

Az utolsó előtti pletyka a MacBook Pro-ról elindítja Mark Gurman Blombergtől, és elmondja nekünk, hogy valószínűleg az amerikai cég egy új, OLED-képernyős termék piacra dobásán gondolkodik, és mindenekelőtt és a legforradalmibb az, hogy tapintható lesz. 

Gurman elmondta, hogy az Apple mérnökei “aktívan részt vesznek a projektben”, megjegyezve, hogy a vállalat “komolyan fontolgatja” érintőképernyős Macek gyártását. Az első érintőképernyős MacBook Pro megtartaná a hagyományos laptop dizájnt érintőpaddal és billentyűzettel, de a kijelző támogatást kapna érintéses bevitel, például iPhone vagy iPad. 

Reméljük, hogy a Mac-ből nem csinálnak nagy iPhone-t vagy iPadet. Hogy folytatja a Mac filozófiáját, és kommunikálhat vele, de ami nem úgy néz ki, mint az iPhone vagy az iPad.

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments