szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Az Apple több idei termékénél is elmaradhatnak a jelentősebb fejlesztések

Az Apple több idei termékénél is elmaradhatnak a jelentősebb fejlesztések

Egy friss jelentés szerint az Apple több termékkategóriában is megúszósra veszi a 2023-as évet.

Az eddigi pletykák alapján az idei év kifejezetten izgalmasnak ígérkezik az Apple számára, hiszen ha minden igaz, nemcsak a csúcskategóriás iPhone-ok kínálatát tervezi átalakítani a cég, de könnyen lehet, hogy 2023-ban leleplezik a régóta pletykált almás AR/VR-headsetet is.

A jelek szerint azonban nem mindenben alakulnak emlékezetesen az előttünk álló hónapok, egy friss jelentés ugyanis most azt állítja, hogy több fontos termékkategóriában sem készülnek jelentősebb fejlesztésekkel a cupertinóiak.

A pletyka forrása a megbízhatóbb szivárogtatók közé sorolt Mark Gurman, aki a legújabb hírlevelében jósolta, hogy az AirPods, az Apple Watch, az AppleTV és az iPad idei modelljeitől sem érdemes nagy dolgokat várnunk. Gurman szerint a táblagépek legközelebbi komolyabb dobása a 2024 első felében érkező, OLED-kijelzős iPad Pro lesz 11 és 13 hüvelykes méretben, míg az idén legfeljebb csak kisebb ráncfelvarrások várhatók az iPadnél, az iPad mininél és az iPad Airnél.

Az AirPods-vonalat illetően az elemző 2023-ban nem számít semmiféle “említésre méltó” újdonságra, az Apple Watch esetében pedig csak kisebb, teljesítményorientált fejlesztéseket vár. Az utóbbi nem is lenne meglepő, hiszen az Apple néhány hónapja egy teljesen új okosórát mutatott be a Watch Ultra képében. Ugyanez a helyzet az Apple TV-nél, amely novemberben frissült a 3. generációs AppleTV 4K-val, így valóban csekély rá az esély, hogy ismét hozzányúl a gyártó.

Gurman hírlevele persze nem hivatalos forrás, így könnyen megeshet, hogy az Apple mégis okoz majd néhány nagy meglepetést a fenti termékkategóriákban.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments