szerda, december 6, 2023
HomeApple hírekBemutatják a legújabb Apple termékeket - már nem is kell sokat várni...

Bemutatják a legújabb Apple termékeket – már nem is kell sokat várni – Tőzsdefórum | Minden, ami tőzsde!

Az Apple kedden közölte, hogy éves fejlesztői konferenciája, a WWDC június 6-án kezdődik.

Az Apple a konferencia első napján tart majd bemutatkozó rendezvényt. Az Apple rendszerint a WWDC első napján Tim Cook Apple-vezérigazgató előadásán mutatja be az új iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV és Mac szoftvereket. A WWDC 2022 virtuális lesz, és az Apple weboldalán keresztül streamelhető. Az esemény június 10-ig tart. Az Apple 2020 óta tart virtuális eseményeket.

A WWDC-n leleplezett szoftvereket béta formában terjesztik a nyár folyamán, mielőtt ősszel az új iPhone-modellekkel együtt széles körben kiadják. Idén az Apple iPhone-szoftvere valószínűleg az iOS 16 nevet viseli majd. A WWDC az Apple szoftverfejlesztőire összpontosít, akik az Apple platformjaira alkalmazásokat készítenek. A konferencia nagy részét az első napi bemutató után olyan üléseknek szentelik, ahol az Apple munkatársaitól kapnak tanácsokat és tippeket arról, hogyan készítsenek jobb alkalmazásokat és hogyan használják az Apple szoftvereit.

De ez az első alkalom arra is, hogy a nagyközönség bepillantást nyerjen azokba a főbb új szoftverfunkciókba, amelyeket az Apple az év során tervez kiadni. Néhány fejlesztő és diák jelentkezhet, hogy az Apple kaliforniai Cupertinóban található főhadiszállásáról nézhesse meg az előadást. Az Apple egy csúcskategóriás Mac Pro asztali számítógépet is bejelenthet. A tisztviselők a vállalat legutóbbi, márciusi bemutató rendezvényén azt sugallták, hogy a jövőben bejelentik.

Forrás: https://www.cnbc.com/2022/04/05/apple-wwdc-2022-set-for-june-6-new-ios-ipados-and-watchos-expected.html

Most Popular

Recent Comments