szerda, február 1, 2023
Home Iphone Át lettünk verve: komoly csalódást okozhat az iPhone 14

Át lettünk verve: komoly csalódást okozhat az iPhone 14

A napokban megjelent hírek ellenére 120 Hz-es ProMotion panelt megint csak a Pro modellekbe építenek. 

Nemrég arról beszéltek a szivárogtatók, hogy az Apple az egész iPhone 14 szériába, mind a négy modellbe 120 Hz-es képfrissítésű ProMotion kijelzőt épít majd. Ross Young cáfolta ezeket az állításokat, állítása szerint megint csak a Pro verziók kiváltsága lesz a magasabb képfrissítés.

Young úgy tudja, hogy az iPhone 14 széria kijelzőinek fő beszállítója a BOE Display lesz idén, és nem rendelkezik elegendő LTPO-kapacitással ahhoz, hogy a teljes sorozatot lefedjék. Éppen ezért további egy évet kell várni, mire a sima iPhone modellek is 120 Hz-re váltanak. Nagy kár, hiszen az androidos mezőnyben jóval kevesebb pénzért is alapfunkció már ez.

Young kitért arra is, hogy az iPhone 14 Pro és Pro Max képernyőjében konkrétan két fúrt elem lesz, az egyik kapszula alakú. Ez váltja a több éve jelenlévő szenzorsávot. Tény, hogy kevesebb területet vesz el a képernyőből, de az androidos mezőnyben az ilyen látványra egyből gagyi címkét ragasztanak. Kérdés, hogy kitartanak-e az elképzelés mellett.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: TechAdvisor, Ross Young

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments