szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Az Apple legújabb HomePodja okosabb, hangosabb és jobb...

Az Apple legújabb HomePodja okosabb, hangosabb és jobb…

A futurisztikus megjelenésű okos hangszóró nemcsak az akusztika terén tesz jelentős előrelépéseket, hanem tele van újításokkal is.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Apple ma jelentette be legújabb, második generációs HomePodját a fejlett Siri képességektől kezdve a számítógépes hangzáson át az intelligens otthonkezelésig és automatizálásig.

Az Apple legújabb HomePodja okosabb, hangosabb és jobb hangzású, mint valaha

Azzal, hogy a HomePod fedélzetén Siri is van, olyan sok funkciót vezérelhetsz kéz nélkül, amilyet valószínűleg el tudsz képzelni, az intelligens otthonvezérléstől kezdve a médialejátszáson át a navigációig. De a HomePod elég okos ahhoz is, hogy akkor is figyeljen, amikor Ön nincs a közelben, és értesítést küldjön, ha valami furcsát hall vagy érez, például füstöt. Az okoshangszóró az Apple S7 feldolgozóchipjével van felszerelve, amely viszont a 2019-es iPhone 11-ben lévő A13 Bionic chipre épül. Ez lehetővé teszi, hogy a HomePod fejlett szoftvereket futtasson, így a fejlett audio számítások határait feszegeti.

Az Apple legújabb HomePodja okosabb, hangosabb és jobb hangzású, mint valaha

Az egyedülálló funkciók közé tartozik, amely a második generációs HomePodon elérhető, a Spatial Audio támogatása. Tudtad, hogy az Apple Music több mint százmillió olyan zeneszámmal rendelkezik, amelyekhez Spatial Audio is jár? Ezeket hallgathatod az új HomePodon, és nem csak az AirPods 3-mal, hanem úgy, hogy közben a Siri segítségével hangvezérléssel is hozzáférhetsz a kereséshez, szűrőkhöz és dalszövegekhez az Apple Musicban. Ez azt is jelenti, hogy több HomePod összekapcsolásának is több értelme van, mint valaha, hiszen sztereó élményt is nyújthat. Ugyanez vonatkozik a Smart TV-hez való csatlakoztatására is, hogy egy kis extra hangzásvilágot adjon. A legújabb HomePodhoz egy korábbi generációs HomePod vagy egy HomePod mini is csatlakoztatható. Az összekapcsolás is egyszerű, mint mindig, hiszen mindegyiket összekapcsolhatjuk egy gyors hangutasítással vagy a hangszórók fizikai közelítésével.

Az Apple HomePod képes érzékelni a helyiséget és ennek megfelelően beállítani a hangzást, hogy a hangvisszaverődéseket kihasználva javítsa a hangzást és megszüntesse a torzításokat. Mindez automatikusan és valós időben történik, olyan pontossággal, amely képes valóban lenyűgöző, gazdag hangzásvilágba meríteni a hallgatót.

Az Apple legújabb HomePodja okosabb, hangosabb és jobb hangzású, mint valaha

Az Apple legújabb okoshangszórója fehér vagy egy szürkés színű Midnight változatban lesz kapható, amely 100%-ban újrahasznosított hálós anyagból készült. Mindkét hangszóró anyaga enyhén átlátszó, míg a tetején található érintőképernyő teljesen, széltől-szélig háttérvilágítással rendelkezik.

A legújabb HomePod már megrendelhető az AppleStore alkalmazásban 299 dollárért. Ha egy új, az Apple ökoszisztémájába zökkenőmentesen illeszkedő okoshangszóró után kutatsz, akkor lehet, hogy most találtad meg, amit kerestél. Ja, és a HomePod Matter-kompatibilis, így mindenféle más Smart Home kütyüvel.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments