vasárnap, május 26, 2024
Home Apple hírek Az Apple már a második üzletét nyitja Indiában

Az Apple már a második üzletét nyitja Indiában

Sőt: Tim Cook vezérigazgató szerdán személyesen találkozott Narendra Modi indiai miniszterelnökkel, s ígéretet tett arra, hogy a jövőben további beruházásokat eszközöl az országban.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az Apple nemrég megnyitotta első fizikai üzletét Indiában, a CNN jelentése szerint pedig a vállalat a gyors terjeszkedés mellett döntött, ugyanis bejelentették, érkezik a második üzlet is.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, akár 24°C i s lehet

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója szerdán személyesen is ellátogatott Indiába, ahol találkozott Narendra Modi miniszterelnökkel, és biztosította arról, hogy az Apple további beruházásokat eszközöl az országban, miközben a vállalat növeli kiskereskedelmi és gyártási tevékenységét is az országban.

A látogatás kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a világ legértékesebb vállalata továbbra is India felé orientálódik, és a benne rejlő potenciált fogyasztói piacként és termelési központként egyaránt szem előtt tartja. Az Apple lépése nem sokkal azután történt, hogy az ENSZ bejelentette, India népessége az év közepére megelőzi Kínát.

Cook az indiai miniszterelnökkel történt találkozóját követően azt tweetelte:

“Az oktatástól és a fejlesztőktől kezdve a gyártáson át a környezetvédelemig elkötelezettek vagyunk a növekedés és a beruházások mellett az egész országban.”

Modi szintén tweetelt a találkozó után, s úgy fogalmazott, “számos témában folyt eszmecsere”, többek között “az Indiában zajló, a technológia által vezérelt átalakulásokról”.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments