csütörtök, május 30, 2024
Home Apple hírek Újabb stúdiót vásárolt fel az Epic Games, de a fejlesztők nem alkothatnak…

Újabb stúdiót vásárolt fel az Epic Games, de a fejlesztők nem alkothatnak…

Az Aquirist annyira magához öltelte az Epic, hogy már át is nevezte a csapatot Epic Games Brasillá.

A brazil Aquiris 2007-ben alakult, és azóta letett az asztalra pár tisztességes címet. Nem fordították ki magából a játékipart, de a Wonderbox: The Adventure Maker és a Looney Tunes World of Mayhem mind jól szerepeltek a kritikusoknál.

A legutóbbi sikercímük a retro versenyjátékok által inspirált Horizon Chase volt 2015-ben, aminek Turbo verziója PC-re és konzolokra is megjelent 2018-ban. A folytatás, a Horizon Chase 2 már egy Apple Arcade-exkluzív játék lett.

Az Aquiris először 2022 elején pacsizott le az Epic fejeseivel, akkor ugyanis egy nagyobb befektetést toltak a csapat alá, és aláírtak egy szerződést, melyben a cég vállalta nem meghatározott számú játék kiadását. Most az Epic teljesen bekebelezte a céget, és át is nevezte azt Epic Games Brasillá. A csapatot azonnal rá is állították az Unreal Engine kitanulására, hogy a srácok „hozzájárulhassanak a Fortnite jövőjéhez”.

Az Aquiris sorsa nagyon hasonló a Harmonixéhez, amit 2021-ben vásároltak fel. A legendás ritmusjáték-fejlesztőt szintén bekebelezték, aztán mehettek is koncerteket szervezni a Fortnite-ba. Hogy a brazil srácok pontosan min fognak dolgozni, az még nem tiszta, de talán mindegy is: a battle royale gépezet egy újabb fogaskerekévé váltak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha többet szeretnél tudni az üzleti világról, vagy az IT területén akarsz dolgozni, akkor kövesd a legfontosabb híreket!

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments