vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekAz iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18| MacRumors

Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.

Mindkét iPhone 15 Pro modell várhatóan vékonyabb, ívelt kereteket kap az iPhone 14 Pro-hoz képest, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet, de ha Ice-nak igaza van, a nagyobb, 6,7 hüvelykes modellnek lesz a legminimálisabb a kerete.

Egy tweetben Ice Universe azt mondta, hogy az iPhone 15 Pro Max „megdönti a Xiaomi 13 által tartott 1,81 mm-es keretszélesség rekordját”, az Apple közelgő modellje mindössze 1,55 mm-es fekete keretszélességgel érkezik. Összehasonlításképpen Ice Universe megadja az iPhone 14 Pro (2,17 mm) és a Samsung Galaxy Ultra S23 (1,95 mm) keretének méreteit.

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Ice Universe a Xiaomi 13-ra utalhat, vagy a fenti kép szerint 1,61 mm-t akart írni. Akárhogy is, az iPhone 15 Pro Max kereteit továbbra is vékonyabbnak mondják.

A pletykák szerint mind a négy iPhone 15 modellen várhatóan az iPhone 11 szériához hasonlóan enyhén íveltek lesznek a keretek a szélek körül, de a keret szélessége a standard iPhone 15 és iPhone 15 Plus modelleken várhatóan nem fog eltérni az iPhone 14 és iPhone 14 Plus modellek szélességétől. Az iPhone 15 termékcsalád várhatóan ugyanazokkal a kijelzőméretekkel fog rendelkezni, mint a tavalyi termékkínálat.

A kijelzőt körülvevő még vékonyabb keretekkel az iPhone 15 Pro modellek az Apple Watch Series 7 és Series 8 modellekhez hasonló megjelenésűek lehetnek. A pletykák szerint a Pro modellek rozsdamentes acél helyett titánkerettel, valamint solid state hangerő-, némító- és bekapcsológombokkal is rendelkeznek majd, amelyek megnyomásakor fizikailag nem mozognak.

Ice Universe korábban CAD rendereket és méreteket osztott meg, amelyek szintén arra utalnak, hogy az iPhone 15 Pro Max egyedülálló lesz a vékonyabb kameradudor és a kisebb helyigény miatt.

Az Apple várhatóan szeptemberben jelenti be a következő iPhone-családot a szokásos módon.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

messenger whatsapp facebook twitter email

Source

Most Popular

Recent Comments